Γάτα Παγιδεύεται Σε Κολώνα Της ΔΕΗ – Η Απίστευτη Διάσωση Της Μετά Από 3 Μέρες (vid)

Γάτα Παγιδεύεται Σε Κολώνα Της ΔΕΗ – Η Απίστευτη Διάσωση Της Μετά Από 3 Μέρες (vid)

Γάτα: Η απίστευτη ιστορία του γάτου Τζίψι, ενός δραστήριου γάτου που…η περιπέτεια είναι συνώνυμο του ονόματος του. Ο Τζίψι είναι ο πρωταγωνιστής της σημερινής ιστορίας μας για την περιπέτεια του να παγιδευτεί για 3 μέρες σε κολώνα της ΔΕΗ.

Βλέπετε ο Τζίψι δεν μένει σταθερά σε ένα μέρος.. κάνει μεγάλες περιπλανήσεις και κάποια στιγμή επιστρέφει στη βάση του όπου θα βρει τους πόρους για να συνεχίσει τις περιπέτειες του! Μόνο από αυτά εγώ τον έχω λατρέψει τον Τζίψι.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Έτσι οι χουμανιστικοί φίλοι του Τζίψι δεν ανησύχησαν οταν ένα Σαββατοκύριακο εξαφανίστηκε. Αλλά ο Τζίψι δεν περνούσε καθόοοολου εύκολα. διότι όντας ένα περίεργο γατί αποφάσισε ότι είναι καλή ιδέα να σκαρφαλώσει σε ένα στύλο ηλεκτροδότησης για να δει πως είναι η θέα από εκεί (εδώ που τα λέμε θα μπορούσε να τον καταδίωξε κάποιος σκύλος ή άλλη γάτα με άγριες διαθέσεις και να αναγκάστηκε να ανεβεί εκεί πανω.. δεν ήμαστε και παρόντες στο γεγονός)!

Και ενω το ανέβασμα ηταν ευκολο, το κατέβασμα ήταν μια τελείως άλλη υπόθεση! Και έτσι έμεινε κολλημένος εκεί! Για να περάσει την ώρα του σκέφτηκε κάνει ένα περιποιημένο groomin! Πώς άλλωστε θα περνούσαν 3 ολόκληρες μέρες!

Οι γείτονες κατάλαβαν την απουσία του

Ευτυχώς την Δευτέρα οι γείτονες φίλοι του Τζίψι αντιλήφθηκαν την απουσία του και παραξενεύτηκαν (επιτέλους)! Όταν τον εντόπισαν ενημέρωσαν τους αρμοδίους για να επιτευχθεί η διάσωση του άτυχου γάτου. Ένα τοπικό κανάλι πήρε είδηση το γεγονός και έσπευσε να το καλύψει και ξαφνικά ο Τζίψι έγινε διάσημος με χιλιάδες θεατές να βλέπουν την επιχείρηση διάσωσής του.

Το πυροσβεστικό τμήμα του Φοίνιξ έλαβε εκατοντάδες εκκλήσεις για τη διάσωση του Τζίψι και αναγκάστηκε να βγάλει δήλωση ζητώντας από τους ανθρώπους να σταματήσουν να τους καλούν. Ένας περαστικός επιχείρησε ο ίδιος να σώσει τον Τζίψι προσπαθώντας να τον δελεάσει να μπει σε ένα κουβά αλλά ο Τζίψι δεν το ρίσκαρε.

Αντ’ αυτού συνέχισε να γλείφεται γιατί ως γνωστόν αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.. γλείψε το σώμα σου. Και έτσι ο Τζίψι, καθ’όλα ήρεμος, περίμενε για τον επόμενο διασώστη. Ο οποίος θα ήταν πιο πειστικός από τον προηγούμενο..

Πώς σώθηκε ο Τζίψι

.. τελικά, ένας από μηχανής θεός, ένας εργαζόμενος σε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, με τη βοήθεια μιας σκάλας ανέβηκε στο στύλο και κατάφερε να κατεβάσει με ασφάλεια τον Τζίψι στο έδαφος.

Και κάπως έτσι η περιπέτεια αυτού του απίθανου, περιπετειώδη γάτου-περιπλανήτη έλαβε αίσιο τέλος! Και ακολούθησαν πανηγυρισμοί!

Δείτε και το απίθανο video της διάσωσης του

tsitsosthecat.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό