Γάτα Μένει Στην Αγκαλιά Για Να Θεραπεύσει Τον Παππού Όταν Καταλαβαίνει Πως Είναι Άρρωστος

Γάτα Μένει Στην Αγκαλιά Του Παππού Για Να Τον Θεραπεύσει Όταν Καταλαβαίνει Πως Είναι Άρρωστος

Γάτα: Όταν ο παππούς ξεκίνησε θεραπείες για την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί η κόρη του σκέφτηκε να του κάνει δώρο για συντροφιά μια αξιαγάπητη γατούλα. Οι δυο τους έγιναν αμέσως αχώριστοι με την γάτα να μην φεύγει από την αγκαλιά του παππού.

Πριν από δύο μήνες, η Kelly Nugent ταξίδεψε από τη Φλόριντα στη Νέα Υόρκη για να φροντίσει τον πατέρα της. Και έφερε κάποιον μαζί της για να την βοηθήσει – το γατάκι της, Γλυκιά πατάτα, την οποία θα ονομάσουμε γλυκοπατάτα.

Ο πατέρας της Kelly υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του μυελού των οστών και ήθελε να είναι πιο κοντά του. “Άρχισε να έχει πολλά προβλήματα να γυρίζει και να κάνει πράγματα και σχεδόν χρειάζεται φροντίδα 24 ώρες την ημέρα ενώ αναρρώνει”, δήλωσε η Kelly στην ιστοσελίδα The Dodo . “Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος φίλος μου και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είμαι εκεί μαζί του.”

Η 2χρονη γάτα της δεν είναι ζώο αδειοδοτημένης θεραπείας – αλλά προσπαθεί να εκπληρώσει τον ρόλο με επαίνους.

«Η Έλα είναι η πιο γλυκιά γάτα στον κόσμο», είπε η Κέλι. «Αγαπάει όλους και θέλει να είναι κοντά στους ανθρώπους. Έχει κυνική προσωπικότητα. ”

Αν και ο πατέρας της Kelly λατρεύει τα ζώα, προτιμά τα σκυλιά, δεν είχε ποτέ γάτα και δεν τις θεωρούσε ιδιαίτερα αγαπητά ζώα. Αλλά η γλυκοπατάτα ήθελε να αλλάξει την αντίληψη του παππού για αυτό.

«Μόλις φτάσαμε εκεί και η γλυκοπατάτα τον συνήθισε, ήταν τρελή για τον μπαμπά μου», είπε η Kelly. “Δεν ήθελε να φύγει από το πλευρό του και ακόμη και σήμερα ζουν κοντά.”

“Είναι το πιο γλυκό πράγμα που μπορείς να δεις, γιατί ξέρω ότι το γατάκι μπορεί να αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον παππού και ότι τον χρειάζεται”, πρόσθεσε η Kelly. «Έτσι μπήκε στο ρόλο της και είναι σαν να είπε,« Αυτή είναι η δουλειά μου τώρα. Θα σε βοηθήσω να σε θεραπεύσω. ” Είναι σαν να ξέρει. ”

Στους δύο μήνες από την άφιξη της Kelly και της Batata-Doce, η γάτα και ο πατέρας έχουν γίνει αχώριστοι και κάνουν τα πάντα μαζί

«Έτσι, ο μπαμπάς μου έχει μία πολυθρόνα στην οποία κάθεται και βάζει το χέρι του στο μπράτσο, και κάθε φορά, χωρίς αποτυχία, η Γλυκιά Πατάτα πηδά και κάθεται στον στο χέρι του και αγκαλιάζετε μαζί του», είπε η Κέλι.

«Κάθε φορά που ο μπαμπάς μου ανοίγει τον υπολογιστή στο κρεβάτι ή στην πολυθρόνα, ο γλυκοπατάτας πηδά στο πληκτρολόγιο. Κάθε φορά που ο πατέρας μου κάθεται στο τραπέζι για να οργανώσει μερικά από τα χαρτιά του, ο γλυκοπατάτας κάθεται στα χαρτιά. Απλώς πρέπει να είναι πάντα κοντά του. ”

Η Κέλι άρχισε να δημοσιεύει βίντεο της γλυκοπατάτας και του πατέρα της στο TikTok, και οι γοητευτικές εικόνες δεν χρειάστηκαν πολύ καιρό να βρουν ένα μεγάλο κοινό. “Όταν διάβασα στον μπαμπά μου όλα τα σχόλια, ήταν πολύ χαρούμενος που ήξερε ότι τόσα πολλά άτομα τον στήριζαν”, είπε η Κέλι.

Αλλά το αγαπημένο αστείο της Kelly και του πατέρα της είναι ότι αυτός και η γλυκοπατάτα είναι βασικά δίδυμα. “Το αγαπημένο μου μέρος είναι ότι πολλοί άνθρωποι λένε ότι μοιάζουν”, είπε η Kelly. “Η γλυκοπατάτα έχει λευκό μουστάκι και ο πατέρας μου έχει λευκό μουστάκι … και αυτό μας κάνει να γελάμε τόσο πολύ.”

Από τότε που ανέλαβε η νοσοκόμα Sweet Potato , η υγεία του μπαμπά της Nugent έχει βελτιωθεί σημαντικά. Και δεν μπορεί παρά να πιστεύει ότι η γάτα της είχε να κάνει με αυτό.

«Πιστεύω πραγματικά ότι η συναισθηματική υποστήριξη της Γλυκιάς Πατάτας και των αγκαλιών και απλώς βρισκόταν εδώ – είχε τεράστιο αντίκτυπο σε αυτόν», είπε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό