Γάτα Ήρωας Σώζει Τον Κηδεμόνα Της Και Τους Γείτονες Από Τεράστια Πυρκαγιά

Γάτα Ήρωας Σώζει Τον Κηδεμόνα Της Και Τους Γείτονες Από Τεράστια Πυρκαγιά

Γάτα: Μέσα σε λίγες ώρες ο χώρος απανθρακώθηκε, η κίνηση της γάτας έσωσε τη ζωή της κηδεμόνας της και των γειτόνων τους

Η Danielle Schafer αρχικά ήταν επιφυλακτική να υιοθετήσει την αγαπημένη της φίλη γάτα, την Kitty, αλλά το βλέμμα της την κέρδισε. Ο χρόνος κατέληξε να της αποδείξει ότι είχε δίκιο.

Τα γατάκια ξεχωρίζουν για το ότι είναι φιλικά και καλά στον ύπνο. Είναι ουσιαστικά ένας από τους καλύτερους συντρόφους όταν χρειάζεται ένα κατοικίδιο να μας συνοδεύει για να ξεκουραστούμε ή να κοιμηθούμε για λίγο. Φαίνεται μάλιστα ότι και μόνο η παρουσία τους εμπνέει ύπνο, γεννώντας την επιθυμία να τους αγκαλιάσουμε και να μείνουμε μαζί τους για πολλή ώρα ξαπλωμένοι , αφήνοντας τις ώρες να περάσουν, ενώ τους χαϊδεύεις τα αυτιά και την κοιλιά τους.

Αλλά η γατούλα Danielle Schafer , δεν είναι οποιοδήποτε από αυτά τα αιλουροειδών. Αυτή που ζει με τον άνθρωπο της, που είναι στο τελευταίο έτος της κτηνιατρικής, κοιμάται σε ένα διαμέρισμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τους δυο τους να είναι μαζί περισσότερα από 5 χρόνια. Η Danielle τη βρήκε όταν αυτό το γατάκι ήταν ένα άγριο μικρό γατάκι σε έναν αυτοκινητόδρομο , τον οποίο αρχικά δεν επρόκειτο να υιοθετήσει. Όμως τα μάτια του και η φιλική έκφραση που είχε, την έκαναν να αλλάξει γνώμη.

Και ο χρόνος κατέληξε να της αποδείξει ότι είχε δίκιο. Επειδή, αφού σώθηκε από τον άνθρωπο της από την άγρια ​​και σκληρή εγκατάλειψη, η Kitty απέδειξε ότι της άξιζε να είναι σύντροφός της. Τονίζοντας πάνω από όλα ένα πρόσφατο γεγονός, όπου αυτό το γατάκι έδρασε ηρωικά . Από τότε που κοιμόντουσαν μαζί , όπως πολλές φορές, η Kitty άρχισε να ξυπνά την Danielle . Και όχι ένα οποιοδήποτε πρωί, αλλά εξαιτίας μιας έκρηξης που άκουσε αργότερα ο άνθρωπος της και που πυροδότησε μεγάλη φωτιά.

Σε λίγο, η Danielle είδε, καπνό και φωτιά . Έτσι κατάλαβε ότι έπρεπε να βγει αμέσως από το κτίριο . Αλλά δεν ήθελε να φύγει χωρίς την αγαπημένη της Kitty , κι έτσι άρχισε να φωνάζει το όνομά της, ελπίζοντας ότι, αφού έφυγε φοβισμένη από τις εκρήξεις, θα επέστρεφε στην αγκαλιά της. Κάτι που δυστυχώς δεν έγινε… τουλάχιστον όχι βραχυπρόθεσμα.

«Προσπαθούσα να ξεκλειδώσω τα παράθυρα του δωματίου μου. Δεν άνοιξαν. Έμπαινε ο καπνός. Άρχισα να κλαίω γιατί δεν έβρισκα τη γάτα μου».

Για καλή της τύχη, και αφού έτρεξε στην τελευταία της επιλογή, μια μπαλκονόπορτα, που όπως όλες ήταν επίσης καλυμμένη στις φλόγες, ένας άντρας που περπατούσε κοντά στο κτήριο της την άκουσε να ουρλιάζει για βοήθεια και έτρεξε να τη σώσει . Τα κατάφερε. Αργότερα είπε ότι η γάτα της ήταν ακόμα εκεί, στη φωτιά, και όταν προσπάθησε να πάει να την ψάξει, την άρπαξε και την σταμάτησε. Υπήρχαν πάρα πολλές φλόγες.

Χάρη στις κραυγές της για βοήθεια για την Kitty, άλλες οικογένειες που κοιμόντουσαν ξύπνησαν, καταφέρνοντας να ξεφύγουν από τη φωτιά με τη βοήθεια της Kitty και του άνδρα που έλαβαν ένα μωρό και ένα παιδί στην αγκαλιά τους, αλλά και χάρη στους πυροσβέστες που αργότερα ήρθαν να τους σώσουν όλους. Αλλά το γατάκι της έλειπε, για την αγαπημένη της Κίτι δεν υπήρχαν ακόμη σημάδια ζωής.

«Η Κίτι με κοίταξε σαν να ήταν τρελή που ήμουν στην αγκαλιά αυτού του τυχαίου άντρα».

Τελικά η φωτιά άρχισε να σβήνει, και παρόλο που οι πυροσβέστες είχαν πει στη Danielle ότι πήγαν να βρουν το γατάκι της, δεν μπορούσαν να το βρουν. Αργότερα, όταν το περιστατικό είχε σχεδόν τελειώσει, ένας πυροσβέστης εμφανίστηκε με μια γάτα στην αγκαλιά του, ήταν η Kitty . Ήταν ζωντανή. Είχε κρυφτεί στο δωμάτιό της κάτω από μερικά μαξιλάρια , που υποτίθεται ότι φιλτράρουν τον καπνό.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, αυτό το αιλουροειδές στάλθηκε στο κτηνιατρικό δωμάτιο έκτακτης ανάγκης στο Πανεπιστήμιο Cornell, όπου φροντίστηκε και πέρασε αρκετές ημέρες αναρρώνοντας. Οι πυροσβέστες είπαν το ίδιο: ότι ήταν ζωντανή ήταν θαύμα, όπως και ότι έσωσε τους πάντες με την πρώτη της ειδοποίηση.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό