Φωτογράφος ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει δύο γατάκια από τη φωτιά

Οι γάτες συχνά βρίσκονται σε καταστάσεις όπου είναι αβοήθητες και δεν μπορούν να αναζητήσουν βοήθεια, μπορεί να είναι θαύμα αν κάποιος τις βρει την κατάλληλη στιγμή και σωθούν από οποιοδήποτε τραγικό περιστατικό. Εμείς, οι άνθρωποι, διαδραματίζουμε αναπόσπαστο ρόλο για να διασφαλίσουμε ότι η ασφάλεια των ζώων θα είναι εξασφαλισμένη καθώς δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν τον εαυτό τους σε ορισμένες καταστάσεις.

Ένας φωτογράφος έσωσε δύο μικρά αιλουροειδή αφού βρέθηκαν παγιδευμένα μέσα σε ένα σωρό από φλεγόμενους θάμνους στη Βόρεια Ντακότα.

Ο Carlos Pacheco έβγαζε φωτογραφίες την ώρα που άκουσε νιαουρίσματα να έρχονται από τους φλεγόμενους θάμνους. Εντόπισε ένα μικροσκοπικό γατάκι παγιδευμένο κάτω από τις φλόγες και ένα άλλο κοντά, να αναπνέει βαριά.

Η φωτιά ήταν απίστευτα μεγάλη και ήταν δύσκολο να πλησιάσεις το γατάκι μέσα στη φωτιά. «Έπρεπε να προστατευτώ με το σακάκι μου για να προσπαθήσω να την αρπάξω», είπε ο Pacheco στο Valley News . Έβγαλε τα γατάκια έξω με ασφάλεια και τα τοποθέτησε σε ένα κουτί.

Τα γατάκια μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Cats Cradle Shelter για επείγουσα φροντίδα. “Η Py είχε σοβαρά εγκαύματα και στα τέσσερα πόδια και υπέστη εισπνοή καπνού” .

Ο αδερφός της δεν είχε εξωτερικά σημάδια τραυματισμού, αλλά ήταν σε χειρότερη κατάσταση λόγω εισπνοής καπνού.

“Και τα δύο γατάκια ήταν σε σοκ όταν έφτασαν στο Cats Cradle, οπότε τα πήγαμε στην κλινική έκτακτης ανάγκης όπου τα βάλαμε αμέσως σε έναν επωασμένο θάλαμο οξυγόνου.”

Όταν τα γατάκια έφτασαν στο καταφύγιο, το προσωπικό δεν ήταν σίγουρο αν θα τα κατάφερναν.

Δύο μέρες αργότερα, τα πόδια του Py άρχισαν να επουλώνονται και ο Manni ήταν επίσης σε αποκατάσταση.

«Δύο μέρες στο νοσοκομείο Επειγόντων Περιστατικών και ο χωρισμός ο ένας από τον άλλον δεν τους έκανε να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον».

Ξανά μαζί!

«Είναι τώρα μαζί και χαρούμενοι που έχουν ο ένας τον άλλον».

Ο Pacheco σκέφτεται να υιοθετήσει τα δύο γατάκια. Θέλει η Py και ο Manni να μείνουν πάντα μαζί.

Η μικρή Py μπορεί τώρα να τρέχει με τους μικροσκοπικούς επιδέσμους της.

«Τα πάνε περίφημα!» Το CATS Cradle Shelter είπε . «Θα είναι δυνατά γατάκια. Έχουν ήδη περάσει τόσα πολλά μέσα στις μικρές ζωές τους.

“Βρίσκονται σε ανάδοχη φροντίδα και τα πάνε περίφημα. Παίζουν, τρώνε σαν μικρά που είναι και πίνουν νερό.”

Ενημέρωση:

Τα γατάκια έχουν αναρρώσει πλήρως και υιοθετούνται!

Ο διασώστης τους επέστρεψε για αυτούς :).

«Μπήκαν σε ένα καταπληκτικό ανάδοχο σπίτι στο Cats Cradle, όπου ανάρρωσαν πλήρως και στη συνέχεια υιοθετήθηκαν από τον σωτήρα τους, Carlos και την όμορφη φίλη του, Shaina».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό