Φωτιά Καταστρέφει Ολοκληρωτικά Το Σπίτι Τους Αλλά Κλαίνε Από Χαρά Για Την Γάτα Τους Που Επέζησε (pics)

Φωτιά Καταστρέφει Ολοκληρωτικά Το Σπίτι Τους Αλλά Κλαίνε Από Χαρά Για Την Γάτα Τους Που Επέζησε

Φωτιά: Το σπίτι της οικογένειας μαζί με όλα τα υπάρχοντα τους καταστράφηκαν εντελώς από την φωτιά που ξέσπασε. Όμως, εκεί που πίστευαν πως έχει χαθεί και η γάτα τους, ο πυροσβέστης πλησίασε τον πατέρα κρατώντας την στην αγκαλιά του. Ο πατέρας δεν αντέχει και ξεσπάει σε δάκρυα χαράς..

Μια τραγωδία έπληξε αρκετές οικογένειες στο Τόρκι , στην κομητεία Ντέβον (Νοτιοδυτική Αγγλία), την Παρασκευή 18 Ιουνίου. Λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε μια κατοικία, τα διαμερίσματα καταστράφηκαν και οι ενοικιαστές έμειναν άστεγοι όλη τη νύχτα. Μερικοί έχουν χάσει τα πάντα: έπιπλα, ρούχα, αναμνηστικά, οικιακές συσκευές …

Ο Daniel Matthews και η οικογένειά του επηρεάστηκαν σοβαρά. Το σπίτι τους και όλα όσα τους ανήκαν είναι εντελώς καμένα. Πάνω απ ‘όλα, πίστευαν ότι η γάτα τους ενός έτους είχε χαθεί στη φωτιά. « Έχασα όλα τα υπάρχοντά μου. Όλα μου τα ρούχα. 36 χρόνια της ζωής μου και την γάτα μου Oreo », Έκλεγε καθώς οι πυροσβέστες προσπάθησαν να ελέγξουν τη φωτιά, η οποία είχε καταστρέψει ολόκληρη τη στέγη του κτιρίου. Το ζώο ήταν κλειδωμένο στο διαμέρισμα και οι πιθανότητες επιβίωσης του φαινόταν σχεδόν μηδενικές.

Ο Ντάνιελ Μάθιους μόλις είχε φτάσει. Ήταν στη δουλειά και είχε κληθεί να εξηγήσει τι συνέβαινε. Ευτυχώς, μέσα σε λίγα λεπτά, ένας από τους πυροσβέστες ήρθε κοντά του και φώναξε το όνομά του. Ο πυροσβέστης μετέφερε στην αγκαλιά του τον Oreo .

“Μόλις είχα αποδεχτεί τον θάνατό του”

Η γάτα τυλίχτηκε σε μια κουβέρτα και ήταν ζαλισμένη, αλλά ήταν ζωντανή και καλά. « Μόλις είχα αποδεχτεί ότι η γάτα ήταν νεκρή », δήλωσε δακρυσμένη η ιδιοκτήτριά της. Ο πατέρας την πήρε αμέσως και απομακρύνθηκε.

Ο Oreo γρήγορα συνήλθε. Ο Daniel Matthews το επιβεβαίωσε την επόμενη μέρα στον λογαριασμό του στο Facebook , όπου δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της και το περιστατικό. « Ίσως να έχασα τα πάντα σε αυτήν τη φωτιά, αλλά τουλάχιστον κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ο Oreo είναι τώρα υγιής μετά από αυτή τη δοκιμασία », έγραψε στη δημοσίευση του.

Στο σημείο είχαν έρθει δώδεκα πυροσβεστικά οχήματα, καθώς η φωτιά ήταν μεγάλη. Ένα άτομο νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ενώ ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των αιτιών της πυρκαγιάς.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό