Έζησε 13 χρόνια σε κλουβί καταφυγίου- Υιοθετήθηκε και κοιμάται για πρώτη φορά σε κρεβάτι

Για πάνω από μια δεκαετία, ο 14χρονος σκύλος Stuart ονειρευόταν να βρει την παντοτινή του οικογένεια. Μπήκε για πρώτη φορά στο καταφύγιο όταν ήταν περίπου 1 έτους και έζησε εκεί σχεδόν όλη του τη ζωή. Και λέμε για πρώτη φορά γιατί σε όλα αυτά τα χρόνια υιοθετήθηκε δύο φορές. Όμως οι υιοθεσίες δεν πήγαν καλά και επέστρεψε και πάλι στο κλουβί του καταφυγίου.

Η Emily Wozniak εργαζόταν στο καταφύγιο που ήταν ο σκύλος και ήξερε την ιστορία του. Ήξερε πόση λαχτάρα είχε από μία μόνιμη αγκαλιά που δεν είχε ποτέ γνωρίσει. Και ανέβασε την ιστορία του στο Tik Tok με την ελπίδα κάποιος να συγκινηθεί.

Και έτσι και έγινε. Η ιστορία του Stuart έγινε γνωστή. «Βλέποντάς τον, κατάλαβα ότι θα ήταν ό,τι καλύτερο για το σπίτι μου, για την οικογένειά μου», θα πει περήφανη η Natalie Snyder, η γυναίκα που τον υιοθέτησε και του έδωσε-έστω και αργά- μια δεύτερη ευκαιρία.

Πήγε να τον γνωρίσει από κοντά. Δεν της απάντησαν αμέσως. Μια μέρα μετά της τηλεφώνησαν και της είπαν ότι είναι η κατάλληλη κηδεμόνας. Και ότι θα μπορούσε να πάει να τον παραλάβει. Η χαρά της ήταν τεράστια.

Η ζωή του Stuart άλλαξε μέσα σε μία μέρα. Τέλος οι ύπνοι σε τσιμέντο, σε παγωμένα πατώματα. Τέλος οι φασαρίες, οι θόρυβοι. Και πιο σημαντικό; Τέλος η μοναξιά.

«Λατρεύει το ορθοπεδικό κρεβάτι που του πήρα και του αρέσει να κάθεται στην πίσω αυλή παρακολουθώντας τα πουλιά», θα πει η νέα του μαμά συμπληρώνοντας: «Είναι πολύ συγκινητικό να τον βλέπεις να ζει όπως θέλει. Με τους δικούς του όρους, όπως θα λέγαμε. Είναι υπέροχο που θα ζήσει τις μέρες που είναι ακόμα να ζήσει με γαλήνη και ηρεμία. Είναι ένας πραγματικά μοναδικός σκύλος».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό