Εξαντλημένη Έγκυος Σκυλίτσα Ξαπλώνει Στη Μέση Του Δρόμου Και Εκπλιπαρεί Για Βοήθεια (pics)

Εξαντλημένη Έγκυος Σκυλίτσα Ξαπλώνει Στη Μέση Του Δρόμου Και Εκπλιπαρεί Για Βοήθεια (pics)

Άνδρας εντόπισε την σκυλίτσα και κάλεσε το κέντρο διάσωσης ζώων οι οποίοι έσωσαν την έγκυο σκυλίτσα που ήταν ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου και εκλιπαρούσε για βοήθεια…

Ο άνδρας κάλεσε ένα κέντρο διάσωσης ζώων για να της δώσουν όλη τη βοήθεια που χρειαζόταν.

Δυστυχώς, η πραγματικότητα για πολλούς γούνινους στους δρόμους είναι γεμάτη ερήμωση, πείνα και δυστυχία . Κάτι που μοιάζει με αλυσίδα μη στειρώνοντας τα γούνινα, με αποτέλεσμα να γεννιούνται περισσότερα γούνινα σε συνθήκες δρόμου, επειδή δεν έχουν υπεύθυνους ιδιοκτήτες για να εξασφαλίσουν την ευημερία τους.

Η έγκυος σκυλίτσα βρισκόταν στην άκρη του δρόμου, η ζωή της και των μικρών της κινδύνευαν.

Πρόσφατα, το κέντρο διάσωσης Guardians of all theless έλαβε κλήση από τον άνδρα που ανέφερε την κατάσταση εγκατάλειψης στην οποία βρέθηκε ο σκύλος . Χωρίς δισταγμό, μια ομάδα διασωστών οργανώθηκε και πήγε στο σημείο όπου βρισκόταν.

Κατά την άφιξη αντιμετώπισαν μια αποθαρρυντική σκηνή, ένα λευκό σκυλί ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης , είχε τη γλώσσα της έξω και η δύναμή της φαινόταν να εξατμίζεται.

Η ζωή της και των μικρών της κινδύνευε, οπότε έπρεπε να δράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να τα σώσουν.

Οι διασώστες έσπευσαν και την μετέφεραν πολύ προσεκτικά στο κλινικό κέντρο, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να ανησυχούν για την τύχη του σκύλου και των κουταβιών που δεν είχαν γεννηθεί ακόμα, η μέλλουσα μητέρα ανέπνεε με δυσκολία και παραπονιόταν συνεχώς για τον πόνο που την εισέβαλε .

Κατά την άφιξη στο κέντρο διάσωσης, της έδωσαν όλη την προσοχή που χρειάζονταν, παρατήρησαν ότι η θερμοκρασία της ήταν πολύ υψηλή, γεγονός που αύξανε τον κίνδυνο για εκείνη και τα μωρά της .

Ήταν πολύ αδύναμη, αλλά είχε τη στήριξη και όλη τη φροντίδα μιας υπέροχης ομάδας που την φρόντιζε ανά πάσα στιγμή. Για να τη σταθεροποιήσουν , χορήγησαν ενδοφλέβια θεραπεία με όλα τα απαραίτητα φάρμακα .

Αυτό που ανησύχησε περισσότερο τους διασώστες της είναι ότι δεν είχε κινητικότητα στα πόδια της και την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα κουτάβια.

Μέσα σε λίγες μέρες από τη διάσωσή της, η σκυλίτσα γέννησε επτά κουτάβια , δυστυχώς δύο από αυτά πέθαναν.

Αν και ήταν μια οδυνηρή απώλεια, οι διασώστες της είναι ευγνώμονες που έφτασαν έγκαιρα και που κατάφεραν να βοηθήσουν τη γενναία μητέρα, αυτή και τα πέντε κουτάβια της που βρίσκονται εκτός κινδύνου .

Οι εθελοντές Guardians of All Voiceless μετέφεραν την οικογένεια σε ένα καταφύγιο όπου έκαναν μια ικανοποιητική ανάρρωση. Ευτυχώς, ο σκύλος πήρε δύναμη και άρχισε να περπατάει .

Μόλις έξι μέρες μετά τη διάσωσή της, έδειξε τέτοια ακεραιότητα που δεν χρειαζόταν πλέον θεραπεία. Είχε μια αδηφάγα όρεξη και γρήγορα αποκάλυψε τη γλυκιά και χαδιάρικη προσωπικότητά της .

Η ιστορία της έγινε γνωστή στους ντόπιους και αρκετοί άνθρωποι ήρθαν για να περιποιηθούν τα μικρά της και τη γενναία μητέρα που δεν σταματά να εκπλήσσει τους πάντες κάνοντας μια απίστευτη δουλειά .

Αυτή η αξιολάτρευτη σκυλίτσα είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει τα μωρά της να μεγαλώνουν, δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά και να τους δίνει όλη την αγάπη που τους αξίζει.

Ίσως δεν είχε τη χαρά να μεγαλώσει σε ένα στοργικό σπίτι με υπεύθυνους ανθρώπους. Αλλά η μοίρα των απογόνων της φαίνεται ήδη διαφορετική .

Είναι θέμα χρόνου να δοθούν για υιοθεσία . Πιστεύουμε ότι θα βρουν την ιδανική οικογένεια και θα μπορέσουν να απολαύσουν όλη την αγάπη που τους αξίζει.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το βλέμμα της ευτυχίας και της ευγνωμοσύνης από ένα διασωθέν τετράποδο. Οι καρδιές μας φτερουγίζουν από χαρά γνωρίζοντας ότι αυτή η ιστορία είχε το καλύτερο αίσιο τέλος. Ευχαριστώ όσους εργάζονται ακούραστα και το κάνουν αυτό δυνατό.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό