Έβαλαν αντανακλαστικά γιλέκα στα αδέσποτα της γειτονιάς τους για να τα βλέπουν τα αυτοκίνητα

Αυτή η γειτονιά φροντίζει τα αδέσποτα ζώα της περιοχής τους, όχι μόνο τα ταΐζει, αλλά και θέλει να αποτρέψει τα ατυχήματα με τα αυτοκίνητα.

Η ζωή εκατοντάδων αδέσποτων σκύλων είναι ένα πρόβλημα που ανησυχεί πολλούς ανθρώπους, αλλά πολύ λίγοι θέλουν να βοηθήσουν στην επίλυση. Ευτυχώς, ο κόσμος εξακολουθεί να έχει ανθρώπους όπως τη Λυδία Μαλτονάδο ή περισσότερο γνωστή ως ¨cucha¨, μια γυναίκα του Πουέρτο Ρίκο, που αλλάζει τη ζωή αυτών των αθώων όντων, βοηθώντας τους να λάμψουν λίγο περισσότερο από ότι ήδη κάνουν.

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Από σε πολύ νεαρή ηλικία. Η Λυδία ενδιαφέρεται να βοηθήσει όλα τα ζώα, αλλά είχε μεγάλη σχέση με τα σκυλιά με τα οποία μοιράζεται την ημέρα της. Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αποφάσισε να γίνει ο φύλακας άγγελος τους και το επιτυγχάνει με περίπου 27 τριχωτούς, επτά που ζουν στο σπίτι της και άλλα που φροντίζει και προστατεύει στη μέση των δρόμων της γειτονιάς της.

Δεν είναι κτηνίατρος, αλλά με την πάροδο του χρόνου έχει μάθει να επιλύει τα προβλήματα υγείας που βρίσκει στα σκυλιά που βοηθά, στα οποία η ψώρα είναι συνήθως η πιο κοινή πάθηση. Η Negri, είναι μια από τις τελευταίες γούνινες που βοήθησε σε αυτήν την πάθηση και παρόλο που αρχικά δεν ήθελε να θεραπευτεί, με την πάροδο του χρόνου έμαθε ότι ήταν για το καλό της και τώρα είναι απόλυτα υγιής, ευχαριστεί τη Lydia με τρυφερά φιλιά.

Σιγά-σιγά διαπραγματευόμουν μαζί της. Ήταν τόσο φοβισμένη που δεν με άφηνε να την αγγίξω και τώρα έρχεται και γλείφει το πρόσωπό μου. Της μιλάω και της λέω: «βλέπεις ότι δεν είναι τόσο δύσκολο, τώρα έχεις μια στέγη μέσα στην οποία μπορείς να φας και δεν χρειάζεται να περιπλανηθείς ψάχνοντας κάτι για φαγητό στο δρόμο» .

ΜΙΑ ΗΡΩΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ.

Όπως και η Negri, άλλα και άλλα πολλά σκυλιά έχουν βοηθηθεί και σωθεί από αυτή τη γενναία γυναίκα, ωστόσο, πολλά άλλα δεν την συνάντησαν εγκαίρως και άφησαν αυτόν τον κόσμο χωρίς να γνωρίζουν την καλοσύνη των πράξεων της. Γνωρίζοντας ότι πολλά σκυλιά χάνουν τη ζωή τους στο δρόμο λόγω τροχαίων ατυχημάτων, η γυναίκα σκέφτηκε να κάνει κάτι που θα τους βοηθήσει να είναι ασφαλείς στη μέση του δρόμου που βρίσκονται.

Η ταχύτητα με την οποία τα οχήματα περνούν τους δρόμους της γειτονιάς της είναι το πρώτο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, οπότε η Λυδία προσπαθεί να τοποθετήσει μειωτές για να αποφύγει αυτά τα ατυχήματα, αλλά ενώ αυτό έγινε, η Λυδία δεν έμεινε με τα χέρια της σταυρωμένα περιμένοντας. Αντ ‘αυτού, έκανε μια άλλη ενέργεια που εξέπληξε τους γείτονές της.

Ήξερε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό, οπότε έβαλε επίσης ένα αντανακλαστικό γιλέκο σε τρία από τα σκυλιά που υιοθετήθηκαν από την κοινότητα, αλλά βλέποντας ότι δεν τους άρεσε πολύ και επίσης στη μέση του παιχνιδιού το έβγαλαν, αποφάσισε να τους βάλει μερικά χαριτωμένα φωτιζόμενα κολάρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να φανούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αλλά ειδικά τη νύχτα.

Πολλά αυτοκίνητα περνούν τρέχοντας αλλά όταν τα βλέπουν προσπαθούν να μειώσουν ταχύτητα βλέποντας ένα αντανακλαστικό γιλέκο σε αυτά, αλλά παίζουν, άλλα τα βγάζουν. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες πήρα περιλαίμια με φώτα και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι – είπε η Lydia στα μέσα ενημέρωσης.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΟΝΤΑ = ΕΥΤΥΧΙΑ.

Όλοι οι άνθρωποι στη γειτονιά είναι χαρούμενοι για τη δράση της, αλλά η χαρά είναι πιο ορατή όταν βλέπουν τα σκυλιά που μοιάζουν με χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, φορώντας τα σημαντικά τους ρούχα. Επί του παρόντος, η Λυδία και οι γείτονές της μαζεύουν χρήματα για να αγοράσουν περισσότερα περιλαίμια για σκύλους, επειδή η πρόθεση είναι ότι όλα τα ζώα μπορούν να είναι ορατά πριν από έναν πιθανό κίνδυνο, καθώς οι άνθρωποι δεν εκτιμούν τις ζωές αυτών των αθώων ψυχών με τα τέσσερα πόδια όπως το άλλων ζωντανών όντων.

Για να οδηγήσει κανείς δεν χρειάζεται να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα επειδή μπορεί να περάσει πάνω από ένα μικρό ζώο ή και ένα άτομο. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν έχουν συνείδηση ​​όταν τρέχουν και περνούν πάνω από ένα σκυλί ή μια γάτα, λες και η ζωή των ζώων δεν αξίζει τίποτα .

Η Λυδία ζητά μόνο σεβασμό για αυτά τα όντα και υγεία για να μπορέσει να συνεχίσει να τους βοηθά με τον τρόπο που έχει κάνει μέχρι τώρα, γιατί γι’ αυτήν η ασφάλεια των σκυλιών είναι ύψιστης σημασίας και ακόμη περισσότερο όταν περνάει άυπνες νύχτες, σκεπτόμενη τις ανάγκες που αυτά τα μικρά ζώα μπορεί να έχουν στους δρόμους.

Οποιαδήποτε λύση που βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτών των ζώων είναι πολύ ευπρόσδεκτη, επειδή δεν φταίνε ότι βρήκαν μια οικογένεια που δεν τους φροντίσει όπως θα έπρεπε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό