Εθελοντές απεγκλώβισαν χτυπημένο γατάκι που έπεσε σε φρεάτιο στην Κηφισίας- Έκκληση για βοήθεια στα έξοδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Άλλη μία, ιδιαίτερα δύσκολη αλλά επιτυχημένη, διάσωση ενός ζώου που κινδύνευε έγινε αυτές τις μέρες από εθελοντές, οι οποίοι έτρεξαν να προσπαθήσουν να του σώσουν τη ζωή.

Πρόκειται για ένα θηλυκό γατάκι, χτυπημένο, που έτρεχε στη Λεωφόρο Κηφισίας, σε επικίνδυνο σημείο, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, στο ρεύμα προς Αθήνα. Στην προσπάθεια να πιαστεί, το ζώο έπεσε μέσα σε φρεάτιο. Αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη διάσωσή του καθώς θα χρειαζόταν άμεση απεγκλώβιση.

Μετά από 3 ώρες και με μεγάλη προσπάθεια, οι εθελοντές που βρέθηκαν στο σημείο κατάφεραν και το έβγαλαν από το φρεάτιο ζωντανό. Μεταφέρθηκε άμεσα για περίθαλψη στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα. Το είπαν Ελπίδα.

Οι άνθρωποι που το διέσωσαν, όπως είπαμε, είναι εθελοντές. Έχουν την ανάγκη να τους στηρίξουμε. Είτε οικονομικά, είτε με φιλοξενία είτε με υιοθεσία. Είναι κρίμα η γατούλα αυτή να βγει ξανά στο δρόμο. Και σε ποιο δρόμο άλλωστε; Εκεί που βρέθηκε δεν θα έχει καμία ελπίδα επιβίωσης.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει με την εθελόντρια που έκανε την ανάρτηση Marieta Saridaki | Facebook. Θα του δοθεί ο λογαριασμός του κτηνιατρείου. Το ζώο θα μείνει κάποιες μέρες εκεί για νοσηλεία καθώς πρέπει να δουν τι συμβαίνει με το πίσω ποδαράκι που είναι πολύ χτυπημένο.

Ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας σε ένα πλάσμα που στάθηκε τυχερό επειδή κάποιοι άφησαν τα πάντα και πήγαν να το σώσουν. Βοηθάμε τους εθελοντές για να μπορούν να σώζουν ζώα.

Μπράβο στους:

Alexis Mantzoros
Stavros Giannou
Elen Konte
Ελπίδα Τραμπέλση

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό