Εστιατόριο Απαγορεύει Σε Άνδρα Την Είσοδο Με Τον Σκύλο Του Και Εκείνος Τρώει Μαζί Του Στο Πεζοδρόμιο (pics)

Εστιατόριο Απαγορεύει Σε Άνδρα Την Είσοδο Με Τον Σκύλο Του Και Εκείνος Τρώει Μαζί Του Στο Πεζοδρόμιο

Εστιατόριο: «Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω έξω», ανέφερε. Μπορεί σιγά σιγά όλο και περισσότερα μαγαζιά και μέρη ανά τον κόσμο να γίνονται φιλικά προς τα κατοικίδια, αλλά δυστυχώς ακόμη και εν έτει 2022 παραμένει ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη νόμος όπου είναι υποχρεωτικό για ένα μέρος να δέχεται σκύλο ή γάτα, ώστε να μπορούν να διατηρούν το δικαίωμα εισδοχής.

Αυτό συνέβη σε έναν νεαρό άνδρα και τον σκύλο του όταν προσπαθούσαν να φάνε πρωινό σε ένα εστιατόριο. Κατά την άφιξη στο σημείο, απαγορεύτηκε η είσοδος στον σκύλο και ο κηδεμόνας του δεν ήθελε να τον αφήσει.

Μέσω ενός viral βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, ο νεαρός άνδρας έδωσε το παράδειγμα στους άλλους ντόπιους να δέχονται τα σκυλάκια τους μέσα, αφού προσπάθησε να φάει σε εστιατόριο στην Πόλη του Μεξικού, όπου τον απέρριψαν επειδή είχε μαζί του τον σκύλο του.

Ο λογαριασμός TikTok που είναι αφιερωμένος στο σκυλί με το όνομα Bertha έδειξε την ακριβή στιγμή που το αγόρι αποφάσισε να καθίσει έξω για πρωινό αντί να αφήσει το σκυλί του δεμένο έξω ή να αλλάξει θέση.

«Μήνυμα για όλα τα μέρη που δεν δέχονται κατοικίδια» είναι το κείμενο που διαβάζεται στην περιγραφή του βίντεο που έχει ήδη περισσότερα από 76.800 likes. Επιπλέον, εκατοντάδες άλλα σχόλια έχουν γεμίσει τη δημοσίευση.

«Μακάρι όλες οι επιχειρήσεις να είναι φιλικές προς τα κατοικίδια», «Υπάρχουν άνθρωποι που προκαλούν πολύ περισσότερες καταστροφές και ταραχές από ένα αθώο σκυλάκι» , είπαν κάποιοι χρήστες του Διαδικτύου μπροστά στην κατάσταση που ζούσε ο νεαρός με την Bertha.

Αν και το εστιατόριο δεν έχει πει τίποτα, αυτό είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα για άλλα μέρη που απαγορεύουν την είσοδο σε ένα κατοικίδιο. Πολλές φορές, τα σκυλάκια συμπεριφέρονται καλύτερα ακόμα και από τους ανθρώπους.

Θα μένατε έξω από ένα εστιατόριο για να συνοδεύσετε το σκυλάκι σας;

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό