Έσωσε Σκυλάκι Με Ψώρα, Που Ζούσε Ανάμεσα Σε Σακούλες Σκουπιδιών. Εκατοντάδες Μύγες Τον Περικύκλωναν

Παρά τις ακραίες συνθήκες υγιεινής στις οποίες βρέθηκε, το σκυλάκι δεν απέφυγε την αγάπη του διασώστη του Uriel García (Μεξικό), ο οποίος τον πήρε στο σπίτι του για να τον φροντίσει και να τον θεραπεύσει.

Θα πάμε στο Μεξικό , όπου ένας γνωστός διασώστης ζώων από το TikTok έκανε ξανά τη δουλειά του σώζοντας έναν τετράποδο σε ακραίες συνθήκες υγείας.

Ο Uriel García – γνωστός στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο ως @ urielgarciarescateanimal – μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να πλησιάζει ανησυχητικά προς ένα σημείο γεμάτο σακούλες σκουπιδιών, πάνω από τον οποίο βρισκόταν ένα μικρό σκυλί με προφανείς συνθήκες εγκατάλειψης.

Το ζώο δέχτηκε πλήρη επίθεση από ψώρα και εκατοντάδες μύγες το περικύκλωσαν , εκτός από το κόψιμο των αυτιών του από το άτομο που πιθανότατα ήταν ο κηδεμόνας του πριν. Παρά το γεγονός ότι η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, το μικρό σκυλί δεν έφυγε από τα χέρια του Ουριέλ και ήταν πολύ στοργικός μαζί του , εκθέτοντας την ανάγκη του για βοήθεια και στοργή.

«Φίλοι, πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε, αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Οι άνθρωποι περνούν και τον βλέπουν ή το λένε άσχημο γιατί έχει ψώρα. Τίποτα δεν συμβαίνει, το αρπάζω και δεν συμβαίνει τίποτα ».

Όπως κάνει με πολλά από τα ζώα που βρέθηκαν στο δρόμο του, ο Ουριέλ πήρε το σκυλάκι στο σπίτι του για να τον φροντίσει και να ξεκινήσει θεραπεία για την ψώρα του. Αυτό σαφώς επαινέθηκε πολύ από τους χρήστες του Διαδικτύου.

“Το σκυλάκι, παρ ‘όλα τα προβλήματά του, εξακολουθεί να δείχνει αγάπη για τους ανθρώπους”, λέει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει λέγοντας: “Ακόμα και τα ζώα έχουν περισσότερη αξιοπρέπεια από εμάς, ετοιμαζόταν ήδη να αποδεχτεί τη μοίρα του. Ελπίζω να το έχεις αλλάξει » .

Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα έπρεπε να εκτεθούμε σε αυτές τις θλιβερές περιπτώσεις αν υπήρχε μια σαφέστερη επίγνωση για την ευημερία των ζώων. Όπως λέει ο Ουριέλ, αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό