Εργάτης Βρίσκει Μολυσμένο Κουτάβι Σε Εργοτάξιο Και Του Δίνει Την Βοήθεια Που Ζητούσε

Εργάτης Βρίσκει Μολυσμένο Κουτάβι Σε Εργοτάξιο Και Του Δίνει Την Βοήθεια Που Ζητούσε

Σκύλος: Μια ιστορία που ευτυχώς για το αθώο σκυλάκι με την βοήθεια του εργάτη είχε αίσιο τέλος. Μια περιπέτεια που είχε αίσιο τέλος χωρίς να γνωρίζει κανείς πως βρέθηκε εκεί ο σκυλάκος..

Η Parmesan Crisp, είναι ένα λευκό σκυλί που βρέθηκε στο Σικάγο (Ηνωμένες Πολιτείες) μέσα σε ένα κτίριο. Ήταν ένας εργαζόμενος που την ανακάλυψε όταν ήταν μόλις δύο ή τριών μηνών, χρειαζόταν βοήθεια αμέσως.

Έτσι αποφάσισε να κάνει το μεσημεριανό του διάλειμμα για να τον πάει στο Chicago Animal Care and Control . Εκεί ήταν που οι εθελοντές του One Tail At A Time (που βρίσκονταν στο καταφύγιο εκείνο το Σαββατοκύριακο) την πήγαν εσπευσμένα στον κτηνίατρο, όπου νοσηλεύτηκε αμέσως.

Τα πόδια του ήταν πρησμένα και είχε σοβαρές δερματικές μολύνσεις. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η παρμεζάνα έπασχε από μια αυτοάνοση διαταραχή νεανικής κυτταρίτιδας, η οποία επηρεάζει γενικά το πρόσωπο, τα αυτιά και τους λεμφαδένες του κουταβιού. Έλαβε θεραπεία και αργότερα στάλθηκε σε ανάδοχο σπίτι.

Καθώς τα κεφάλαια δεν ήταν πολύ υψηλά για την ακριβή θεραπεία, χρειάστηκε να ζητήσουν δωρεές στο Σικάγο μέσω του διαδικτύου, ευτυχώς, οι φιλόζωοι συνεργάστηκαν και κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 5.500 δολάρια, αρκετά για να πληρώσουν τη φροντίδα του. Λίγο καιρό αργότερα, ήταν η ίδια σελίδα που μοιράστηκε μια ενημέρωση για την παρμεζάνα:

«Χάρη στα καταπληκτικά μέλη και τους δωρητές μας, η Parm έλαβε την ιατρική υποστήριξη που χρειαζόταν τόσο απεγνωσμένα και έκανε μεγάλα βήματα τον τελευταίο μήνα. Η θετή μητέρα της την ερωτεύτηκε ενώ τη βοήθησε στον δρόμο της ανάρρωσης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το επισημοποίησε σήμερα!» .

Μικρές λεπτομέρειες μαζί που αλλάζουν τη ζωή. Ευχαριστώ όλους τους εμπλεκόμενους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό