Εργάτης Σώζει Σκυλάκι Από Πνιγμό Που Παρασύρθηκε Από Ρεύμα Νερού

Εργάτης Σώζει Σκυλάκι Από Πνιγμό Που Παρασύρθηκε Από Ρεύμα Νερού

Ο εσκαφέας και η θέληση του εργάτη οδήγησαν στην διάσωση του άτυχου σκυλάκου. Δείτε πως ο εργάτης κάθισε στο φτυάρι του και κατέβηκε να αρπάξει το σκυλί που έσερνε το ρεύμα.

Οι καλές πράξεις μπορούν να συμβούν όταν δεν το περιμένουμε και στις πιο ασυνήθιστες καταστάσεις. Όπως ακριβώς συνέβη με αυτόν τον εργάτη που στη μέση της δουλειάς του έπρεπε να σώσει ένα κουτάβι που κινδύνευε.

Μέσω των κοινωνικών δικτύων έχει μεταδοθεί βίντεο στο οποίο εργάτης βγάζει από το νερό έναν σκύλο που τον παρέσερνε το ρεύμα νερού ενός καναλιού.

Το περιστατικό συνέβη στο καντόνι Pasaje, στην επαρχία El Oro, στο νότιο Εκουαδόρ, και έχει επιστήσει την προσοχή στον ασυνήθιστο τρόπο με τον οποίο ο άνδρας κατέβηκε για να πάρει το σκυλάκι.

Στις εικόνες φαίνεται ότι ο άνδρας βρίσκεται μέσα σε ένα φτυάρι εκσκαφέα που χρησιμοποιούσαν για να δουλέψουν στη μέση ενός καναλιού νερού όταν κατάφεραν να σταματήσουν το σκυλί που ερχόταν στο ρεύμα.

Κάποια στιγμή ο σκύλος συγκρούστηκε με το μηχανικό φτυάρι και φαινόταν ότι όλη η προσπάθεια για να το σώσει απέτυχε, ωστόσο, όταν αναπήδησε, ο εργάτης κατάφερε να το κρατήσει και μετά από σύντομη προσπάθεια τον άρπαξαν και τον μετέφεραν σε στεριά.

Φυσικά, τα κοινωνικά δίκτυα είχαν μόνο συγχαρητήρια για την ευγενή και ανιδιοτελή πράξη που έκανε ο εργάτης για αυτό το σκυλάκι που σύρθηκε από το νερό. Η καλοσύνη αυτού του ανθρώπου έδωσε σε πολλούς ελπίδες ότι υπάρχουν καλόκαρδοι άνθρωποι στον κόσμο.

Από την άλλη, επισημάνθηκε ο κίνδυνος να τρέξει ο εργάτης να σώσει το κουτάβι, αφού το να μπει σε μηχανικό φτυάρι και να κατέβει στο νερό θα μπορούσε να είχε πολύ άσχημη κατάληξη.

Και οι δύο είναι ασφαλείς από εκείνη την έντονη στιγμή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό