Επιτέλους καλά νέα: Βρήκε νέα οικογένεια η γάτα που βασανίστηκε στη θάλασσα στο Μαϊάμι

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία με τους άκαρδους ιδιοκτήτες οι οποίοι το βασάνιζαν μέσα στη θάλασσα και συνελήφθησαν για αυτό. Στη συνέχεια, η γάτα επανήλθε πλήρως και πλέον βρίσκεται στα χέρια των σωστών ανθρώπων.

Στο Μαϊάμι της Φλόριντα, μια γάτα μηνών βασανίστηκε από τους δύο ιδιοκτήτες της, οι οποίοι συνελήφθησαν. Στη συνέχεια, η γάτα υιοθετήθηκε από μια γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία την ώρα των γεγονότων και στη συνέχεια φρόντισε για την επανένταξη του τετράποδου φίλου.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό

Η σκηνή που έπρεπε να δουν οι επισκέπτες της παραλίας του Sunny Isles ήταν ανατριχιαστική. Ένα νεαρό ζευγάρι βούτηξε στη θάλασσα παίρνοντας το γατάκι μαζί του. Οι δυο τους άρχισαν απρόσεκτα να το πετούν ο ένας τον άλλον στο νερό, σαν να ήταν φρίσμπι, βάζοντάς τον σε κίνδυνο ζωής. Συνέχισαν ακόμη και μετά τις πολυάριθμες διαμαρτυρίες των άλλων λουομένων, οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν με σαρκασμό χρήματα για να σταματήσουν τα βασανιστήρια.

Σε εκείνο το σημείο επενέβη αρχικά η ασφάλεια της παραλίας και στη συνέχεια η αστυνομία, η οποία ζήτησε από το ζευγάρι να φύγει γιατί δεν επιτρέπονταν ζώα σε εκείνο το σημείο της ακτής. Μπροστά στην άρνηση, η σύλληψη πυροδοτήθηκε σε κλίμα μεγάλης έντασης. Στη συνέχεια, οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Η σωτηρία της άτυχης γάτας και το ευτυχές τέλος

Εν τω μεταξύ το γατάκι ήταν σε κώμα, μισοπεθαμένο. Ανατέθηκε στην κυρία που αντιμετώπισε πρώτη το ζευγάρι των ιδιοκτητών. Τον τύλιξε με μια πετσέτα για να τον ζεστάνει και να τον ηρεμήσει, συμπλήρωσε την αναφορά της αστυνομίας και στη συνέχεια πήγε τη γάτα σε ένα καταφύγιο ζώων, όπου έμεινε για μερικές μέρες.

Οι ιδιοκτήτες, αφού βγήκαν από τη φυλακή, δεν ήθελαν να τον πάρουν πίσω. Καλύτερα έτσι: με απέραντη χαρά, η γυναίκα μπόρεσε να τον υιοθετήσει επίσημα και μετά βρήκε ένα νέο κατάλυμα για το γατάκι. Αφού έχει επιζήσει από τα βασανιστήρια των παλιών ιδιοκτητών του είναι έτοιμο να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό