Έπαυλη Σκύλων: Η Φιλόζωος Που Αφιέρωσε Την Ζωή Της Στα Σκυλιά Έχτισε Το Όνειρο Κάθε Ζώου

Η Φιλόζωος Που Αφιέρωσε Την Ζωή Της Στα Σκυλιά Έχτισε Έπαυλη Σκύλων

Σκυλιά: Το σημερινό μας αφιέρωμα αφορά μια γυναίκα που αφιέρωσε την ζωή της στα ζώα και δη στα σκυλιά. Η Σούζι Έλιοτ, ποτέ δεν λογάριασε ούτε χρόνο ούτε χρήμα. Ήθελε να δώσει όσο περισσότερη αγάπη μπορούσε στις αθώες ψυχές με τα όμορφα βλέμματα. Σήμερα, η Σούζι Έλιοτ έχει καταφέρει να χτίσει μέσα στο σπίτι της μια «έπαυλη» για τα αγαπημένα της σκυλιά.

Η 63χρονη Αμερικανίδα σώζει και καλωσορίζει τα σκυλιά στο σπίτι της, ενώ τους βρίσκει ένα νέο αγαπημένο σπίτι για πάντα.

Προκειμένου η διαμονή τους να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα και να απολαύσουν τον δικό τους χώρο για να χαλαρώσουν, έβγαλε από την τσέπη της 400 $ (ή κάτι λιγότερο από 350 €). Μετά από 3 μήνες κατασκευής, το Hound Dog Hotel άνοιξε τις πόρτες του σε 16 ζώα, αναφέρει η Mirror .

Ένα ευχάριστο μέρος για να ζήσουν

Η γενναιόδωρη κυρία ανέλαβε τον σχεδιασμό του κτιρίου. Ο σύζυγός της, Ντέιβιντ , ασχολήθηκε με τη χειρωνακτική εργασία. Το Hound Dog Hotel είναι ένα πραγματικό παλάτι για τα μικρά τους.

Εκτός από τους 2 ορόφους, λάμπες, βιτρό, μπαλκόνι και ράμπα για να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους να μπουν, οι οικοδόμοι φρόντισαν να διακοσμήσουν τους τοίχους και να τοποθετήσουν άνετα μαξιλάρια.

Τα χρωματιστά παράθυρα μόνο κοστίζουν $ 100 (περίπου 86 €) και το πάτωμα 50 $ (περίπου 43 €). Το υπόλοιπο του προϋπολογισμού δαπανήθηκε για φωτισμό, διακόσμηση και έπιπλα.

Έδρασε από αγάπη

Οι τετράποδοι κάτοικοι επωφελούνται από ένα άνετο σπίτι, όπου μπορούν να αισθάνονται απόλυτα άνετα. Αφού πέρασαν δύσκολες δοκιμασίες κατά τη διάρκεια της ζωής τους, δοκιμάζουν μια επάξια ευτυχία. Οι ευεργέτες τους τους περιποιούνται σε καθημερινή βάση.

«Μερικά από αυτά επρόκειτο να υποβληθούν σε ευθανασία προτού τα σώσω, άλλα έχουν προβλήματα υγείας και άλλα έχουν υποστεί κακοποίηση », είπε η Σούζι Έλιοτ . « Η γλώσσα που μιλάω είναι η αγάπη, μου αρέσει να βοηθάω τα ζώα. »

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό