Επανενώνονται Με Το Αγαπημένο Τους Σκυλί Που Είχε Κλαπεί Από Την Αυλή Τους Πριν Από 6 Χρόνια

Είναι ωραίο να έχετε το κατοικίδιο ζώο σας πίσω στην αγκαλιά σας μετά το διαχωρισμό για μήνες ή ακόμα και χρόνια. Η ανακούφιση, η ικανοποίηση και η ευτυχία τυλίγονται γύρω σας καθώς αγκαλιάζετε το κατοικίδιο ζώο σας όσο πιο σφιχτά μπορείτε.

Φανταστείτε πώς αισθάνθηκε αυτή η οικογένεια αφού τελικά επανενώθηκαν με το χαμένο σκυλί τους μετά από έξι ολόκληρα χρόνια.

Άφησαν το σκύλο έξω για ένα δευτερόλεπτο, και όταν επέστρεψαν, έφυγε.

Όλα συνέβησαν όταν η οικογένεια Vasquez από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, άφησε το σκυλί τους Chihuahua που ονομάζεται Max να παίζει μόνο του στην αυλή. Κάποιος κλέφτης άρπαξε τον σκύλο από την οικογένειά του.

Οι καρδιές τους ήταν ραγισμένες, αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ να ψάχνουν το χαμένο σκυλί τους. Έψαξαν γύρω από τη γειτονιά και ρώτησαν πολλούς ανθρώπους, έβαλαν φυλλάδια «χαμένων σκύλων» σε κάθε γωνιά, δημοσίευσαν στα κοινωνικά μέσα, και μάλιστα προσέφεραν χρηματική ανταμοιβή σε όποιον βρει και επιστρέψει το σκύλο τους. Δυστυχώς, καμία από τις μεθόδους τους δεν βοήθησε τον φτωχό Μαξ να βρει το δρόμο του πίσω στα χέρια τους.

Η οικογένεια λαχταρούσε για το σκύλο τους για χρόνια και με έκπληξη τον είδε να επιστρέφει μια μέρα.

Είχαν περάσει έξι χρόνια και ο Μαξ δεν επέστρεψε ακόμα στο σπίτι. Η πλειονότητα της οικογένειας πιθανότατα είχε εγκαταλείψει την αναζήτηση του σκύλου καθώς ήταν τόσο πολύ ο καιρός από τότε που ο Max εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, μία μέρα η οικογένεια έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια ανθρωπιστική κοινωνία στο Μαϊάμι της Φλόριντα που τους είπε ότι βρήκαν το σκυλί τους. Πηδούσαν από χαρά και έκπληξη αφού άκουσαν τέτοια απίστευτα νέα. Ποιος θα πίστευε ότι ο Μαξ πήγε μέχρι το Μαϊάμι, ένα μέρος που απέχει 1.300 μίλια από το σπίτι τους στο Τέξας;
Τους είπαν ότι ο σκύλος παραδόθηκε σ΄αυτούς από μια γυναίκα από τη Φλόριντα.

Προφανώς, ο Max παραδόθηκε ξαφνικά από μια 25χρονη γυναίκα στην Humane Society που εδρεύει στο Broward County λέγοντας ότι ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε πλέον να φροντίσει τον σκύλο. Είπε επίσης στο προσωπικό ότι πήρε το σκυλί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του πριν από έξι μήνες.

Ωστόσο, όταν το προσωπικό της Humane Society διερεύνησε περαιτέρω τον σκύλο, διαπίστωσαν ότι έχει εγγεγραμμένο μικροτσίπ. επίσης, ανακάλυψαν ότι ήταν το ίδιο σκυλί που εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια. Στη συνέχεια, πήραν τους αρχικούς ιδιοκτήτες, και ευτυχώς, κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί τους.
Οι Vasquezes οδήγησαν μέχρι το Μαϊάμι για να πάρουν το σκυλί τους πίσω.

Όταν άκουσαν για το σκυλί τους, ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι για αυτό. Έτσι, η οικογένεια οδήγησε μέχρι το Μαϊάμι και δεν μετανιώνουν για τις 19 ώρες ταξιδιού για να φτάσουν εκεί. Τελικά είδαν τον αγαπημένο τους Max, όταν τον πήραν από το προσωπικό του έδωσαν πολλά φιλιά και αγκαλιές. Οδήγησαν πίσω στο σπίτι ικανοποιημένοι, με τον Max τελικά να επιστρέψει εκεί που ανήκει.
Βάλτε Μικροτσίπ στα κατοικίδια σας.

Το μικροτσίπ του Max μπόρεσε να τον ξαναενώσει με την οικογένειά του και αυτό από μόνο του δείχνει πόσο σημαντικό είναι να βάζουμε μικροτσίπ στα κατοικίδια ζώα μας. Αυτά τα πράγματα μεταμοσχεύονται στα κατοικίδια ζώα σας και δεν είναι καθόλου επικίνδυνα. Στην πραγματικότητα, σας βοηθά να επανενωθείτε με το κατοικίδιο ζώο σας σε περίπτωση που χωριστείτε. Ωστόσο, δεν λειτουργεί σαν GPS.

Εάν βάλετε το μικροτσίπ του κατοικίδιου ζώου σας, θα μπορούσατε να καταχωρίσετε το όνομα και τη διεύθυνση του κατοικίδιου ζώου μέσω ενός ιστότοπου. Όταν τα κατοικίδια ζώα σας σαρωθούν από ειδικό σαρωτή μικροτσίπ, ο υπολογιστής ψάχνει τότε για τα στοιχεία του κατοικίδιου στη βάση δεδομένων του, επιτρέποντας στο προσωπικό να έχει πρόσβαση στις λεπτομέρειες που απαιτούνται για την επανένωση του κατοικίδιου ζώου με τον ιδιοκτήτη του.

Μπορείτε να δείτε τη γλυκιά επανένωση εδώ:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό