Ένας τυφλός άγγελος ζει στο δρόμο και κινδυνεύει- Ψάχνουμε επειγόντως ένα σπίτι να τον σώσουμε

Έχουμε μεγάλη αδυναμία στα τυφλά ζωάκια. Τα θεωρούμε μοναδικά. Μόνο αν έχει ζήσει κάποιος με ένα τέτοιο ζώο, καταλαβαίνει τι λέμε. Καθημερινά, με τον τρόπο τους, σε ευχαριστούν που τα έσωσες. Σε βλέπουν με τα μάτια της ψυχής τους.

Η υιοθεσία ενός τέτοιου ζώου είναι υπέρτατη πράξη φιλοζωίας. Σώζεις στην κυριολεξία από το θάνατο ένα ζώο. Γιατί ένα τυφλό δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να επιβιώσει έξω στο δρόμο. Ο χρόνος του μετράει αντίστροφα.

Τα τυφλά είναι υπέροχα πλάσματα. Δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα κανονικά ζώα, τα ζώα δηλαδή που βλέπουν. Τρέχουν, παίζουν, χαίρονται, ζουν κανονικά τη ζωή τους. Το σπίτι το μαθαίνουν γρήγορα και κυκλοφορούν άνετα. Πραγματικά αξίζει να σώσετε μια τέτοια ψυχούλα. Μια ψυχούλα σαν τον Εσμεράλδο.

Ο Εσμεράλδος είναι ένας κούκλος γατούλης, 7 μηνών, φιλικός, που ζει στο δρόμο. Ναι, αυτό το πλασματάκι ζει στο δρόμο. Η οικογένεια που τον φροντίζει τον πήγε στο κτηνιατρείο για στείρωση και στη συνέχεια θα τον επιστρέψει στην πυλωτή όπου ζει. Δυστυχώς έχει γίνει ξανά προσπάθεια στο παρελθόν να βρει ένα σπίτι αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είναι πραγματικά κρίμα.

Κάνουμε έκκληση να ανοίξει ένα σπίτι για αυτόν τον πραγματικά υπέροχο και μοναδικό γατούλη. Δεν θα τα καταφέρει στο δρόμο. Μην τον αφήσουμε άλλο έξω.

🙏 Αν κάποιος θελήσει τον γλυκό Εσμεράλδο, ας επικοινωνήσει με την Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης Save the Tails – Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό