Ένα Θηλυκό Σκυλί Το Σκάει Από Το Κλουβί Του Για Να Παρηγορήσει Δυο Τρομαγμένα Κουτάβια

Οι ιδιοκτήτες ενός καταλύματος για σκύλους στον Καναδά έμειναν άφωνοι βλέποντας τι είχαν καταγράψει τη νύχτα οι κάμερες ασφαλείας.

Ένα από τα σκυλιά, κατάφερε να ξεφύγει από το χώρο όπου ήταν περιορισμένο και πήγε να παρηγορήσει δυο φοβισμένα μικρά κουτάβια που είχαν έρθει νωρίτερα εκείνη τη μέρα.

Τα κουτάβια έκλαιγαν συνέχεια εκείνη τη νύχτα. Η Μάγκι, η σκυλίτσα, άκουσε τις κραυγές τους για βοήθεια και κρυφά έφυγε από το κλουβί της για να τους δώσει κουράγιο.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του “Barkers Pet Motel and Grooming”, το Αυστραλιανό Ποιμενικό πρόσφατα είχε γεννήσει τα δικά του κουτάβια αλλά της τα πήραν για να την δώσουν για υιοθεσία.

“Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο λόγος που δέθηκε τόσο με τα κουτάβια”, είπε ο Άλεξ Άλντρεντ, ιδιοκτήτης του Pet Motel, στο ABC News.

Ο Άλεξ και η Σάντυ, η μητέρα του, ήταν στο σπίτι τους όταν είδαν το βίντεο. Αμέσως η Σάντυ πήγε στο κτίριο και άνοιξε το κλουβί των κουταβιών ώστε να μπει μέσα η Μάγκι. Οι τρεις τους έμειναν μαζί όλη την υπόλοιπη νύχτα.

«Όταν γυρίσαμε το πρωί, ήταν ακόμα όλα μαζί αγκαλιά», είπε ο Άλεξ.

Σύμφωνα με την Ντέινα Τόμπσον, η οποία εργάζεται στο Alberta Animal Rescue Crew Society, η κίνηση της Μάγκι ήταν απόλυτα φυσιολογική.

«Είναι έμφυτο σε πολλά θηλυκά σκυλιά, ειδικά εάν έχουν γεννήσει πρόσφατα. Είναι απλά στη φύση τους. Έχουμε δει πολλά σκυλιά, ακόμη και αρσενικά, να παρηγορούν κουτάβια όταν τα ακούνε να κλαίνε”.

Πηγή

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό