Ένα θαύμα! Σώζουν ένα σκυλάκι που πέρασε 48 ημέρες σε ένα πηγάδι στη μέση του κρύου και του χιονιού

Το Springer Spaniel, με το όνομα Milo, επανενώθηκε με τους ιδιοκτήτες του μετά την εξαφάνισή του, που κράτησε περισσότερο από έξι εβδομάδες , με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν που κάνουν την επιβίωσή του ακόμη πιο θαυμαστή.

Ο Μίλο, ένα Αγγλικό Springer Spaniel, έχασε 15 κιλά και ταξίδεψε πάνω από 30 χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια των 43 ημερών που έλειπε.

Εξαφανίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου, ο Μίλο βρέθηκε δεκάδες χιλιόμετρα από το σπίτι του και παγιδεύτηκε στο κάτω μέρος ενός παλιού σιλό σιτηρών. Ο σκύλος κατάφερε να επιβιώσει παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Για τους λάτρεις των ζώων, η απώλεια ενός κατοικίδιου ζώου είναι μια από αυτές τις στιγμές που σου προκαλούν θλίψη, στεναχώρια, απελπισία, ενοχές, και πόνο . Όταν ένας από τους γούνινους φίλους μας λείπει για περισσότερο από ένα μήνα, αρχίζετε να φαντάζεστε το χειρότερο. Αυτή η σκέψη πλημμύρισε μια οικογένεια, καθώς το σκυλάκι τους χάθηκε για σχεδόν 50 ημέρες .

Ο Μίλο , ένας Άγγλος Springer Spaniel, διασώθηκε από ένα πηγάδι στο Sand Lake του Μίσιγκαν, αφού χάθηκε για ακριβώς 43 ημέρες , στο οποίο επέζησε από κρύες θερμοκρασίες, χιονοθύελλες, πείνα και αφυδάτωση .

Μέσω του λογαριασμού τους στο Facebok, το Kent County Animal Shelter ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι από την υπηρεσία ελέγχου των ζώων ενημερώθηκαν για ένα σκυλί που βρέθηκε σε ένα παλιό σιλό , μια υπόγεια φτιαγμένη κατασκευή, από το ότι δεν μπορούσε πλέον να βγει λόγω του μεγάλου ύψους των τειχών του .

Συνειδητοποιώντας ότι υπήρχε ένας παγιδευμένος σκύλος κάτω το πηγάδι, κάλεσαν τους αξιωματικούς ελέγχου ζώων από το κοντινό Kent County Animal Shelter, οι οποίοι κατάφεραν να τον ανεβάσουν.

Οι κάτοικοι είχαν ακούσει να γαβγίζει για λίγες μέρες πριν καταφέρουν να εντοπίσουν τον σκύλο. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν. Λόγω των ομαλών τειχών ύψους 3 μέτρων δεν υπήρχε τρόπος να βγει ξανά . Με τη βοήθεια των διασωστών και των πολιτών της πόλης, κάποιος κατάφερε να ρίξει ένα μακρύ σχοινί γύρω από το λαιμό του σκύλου και τον έβγαλαν “.

Η επανένωση μεταξύ του Μίλο και της οικογένειάς του

Εκτός από μια φωτογραφία του Milo στο πηγάδι , το καταφύγιο κατέγραψε επίσης την ακριβή στιγμή της επανένωσης μεταξύ των ιδιοκτητών του και του Milo , ο οποίος έχασε 15 κιλά και επίσης ταξίδεψε πάνω από 30 χιλιόμετρα τις ημέρες που έλειπε .

” Οι ιδιοκτήτες του Milo έσπευσαν να συναντήσουν το αγαπημένο τους σκυλί. Τους θυμήθηκε αμέσως και πολλά δάκρυα ρίχθηκαν από όλους . Όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του δεν θα είναι ποτέ γνωστά, αλλά γνωρίζουμε ότι επέζησε από κρύες θερμοκρασίες, καταιγίδες χιονιού, πείνα και αφυδάτωση. Έχασε 15 κιλά και ταξίδεψε 20 μίλια τις τελευταίες 43 ημέρες, “τελειώνει η ανάρτηση.

Η επανένωση με τους ιδιοκτήτες της ήταν γεμάτη συγκίνηση .

“Αυτό που δεν έχασαν ποτέ οι ιδιοκτήτες του ήταν η ελπίδα και η ελπίδα είναι αυτό που τελικά τους επανένωσε”.

Πηγή: pet-sitting.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό