Ένα γατάκι κολλημένο σε δίχτυ έσωσαν οπαδοί που επισκέπτονταν ένα γήπεδο

Παρών στο γήπεδο, ένας άντρας βλέπει ένα γατάκι κολλημένο σε ένα δίχτυ και προσπαθεί να το ζωντανέψει για να του κάνει το πιο όμορφο δώρο.

Μια ξενάγηση σε ένα γήπεδο αμερικανικού ποδοσφαίρου μετατράπηκε σε επιχείρηση διάσωσης γάτας για μια οικογένεια στο Μιζούρι. Το νεαρό αιλουροειδές όχι μόνο ελευθερώθηκε από το δίχτυ που τον φυλάκισε και ξαναζωντάνεψε, αλλά βρήκε και οικογένεια.

Ο Dustin Weeks , η αδελφή του Miranda Comins και ο πατέρας τους είναι μεγάλοι υποστηρικτές των Kansas City Chiefs , της πατρίδας τους της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου στο Μιζούρι. Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, η τριάδα ξεναγήθηκε στο Arrowhead Stadium , το σπίτι των Chiefs .

Καθώς το μικρό τους προσκύνημα τελείωνε και βρίσκονταν στο πλάι των οικιών, ο πατέρας παρατήρησε 2 γατάκια να παίζουν στο γήπεδο. Στη συνέχεια, ένα από τα γατάκια έφυγε τρέχοντας, αλλά το άλλο παγιδεύτηκε σε ένα δίχτυ πίσω από την τελική ζώνη.

Έτρεξαν γρήγορα για να τον βοηθήσουν.

Η νεαρή γάτα πανικόβλητη ταλαντευόταν προς όλες τις κατευθύνσεις, γεγονός που χειροτέρευε την κατάστασή της, αφού απλώς μπλέχτηκε περισσότερο στο δίχτυ. Ο Ντάστιν την κράτησε καθώς η αδερφή και ο πατέρας του προσπαθούσαν να της ελευθερώσουν το κεφάλι. Το γατάκι τελικά έχασε τις αισθήσεις του.

Πρώην φροντιστής στο στρατό, ο νεαρός έκανε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στη γάτα, η οποία έτσι ανέκτησε τις αισθήσεις της. Την επόμενη μέρα τα πήγαινε υπέροχα.

Την υιοθέτησε αλλά και έγινε ο σωτήρας του μικρού γατιού

Το γατάκι σώθηκε, αλλά βρήκε και οικογένεια. Ο Ντάστιν , μάλιστα, το υιοθέτησε . Και δεν άργησε να βρει ένα όνομα για αυτόν: Άλεξ. Μια επιλογή ονόματος εμπνευσμένη από έναν πρώην στρατηγό Chiefs στο Κάνσας Σίτι , τον Alex Smith , ο οποίος επέστρεψε στους αγώνες μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

Όπως και ο τελευταίος, έτσι και η νεαρή γάτα έχει κάνει πολύ δρόμο. Ο Ντάστιν επίσης, παρεμπιπτόντως, ήταν αυτός που τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο λίγα χρόνια πριν. Ο Smith ο πρώην παίκτης των Chiefs δεν το έβαλε επίσης κάτω. Και έτσι, τώρα είναι η Άλεξ. Δεν είναι η ανάμνηση που περίμενα, αλλά την καταλαβαίνω », καταλήγει χαμογελώντας και φιλώντας τρυφερά τον νέο του φίλο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό