Ένα Γατάκι Και Μια Αλεπού Γίνονται Αχώριστοι Φίλοι και Συγκινούν το Διαδίκτυο

Ένα Γατάκι Και Μια Αλεπού Γίνονται Αχώριστοι Φίλοι και Συγκινούν το Διαδίκτυο

Γάτα Αλεπού: Το γενναίο γατάκι της Jennifer Rutter στο Λονδίνο αποφάσισε να κάνει ένα νέο φίλο. Μια αλεπού, η οποία εμφανίστηκε στο σπίτι της οικογένειας.

Η Jennifer Rutter απολαμβάνει πάντα να παρακολουθεί την άγρια ​​ζωή μέσα από τα παράθυρα του σπιτιού της στο Λονδίνο. Αλλά από τον Φεβρουάριο είχε μια πολύ ιδιαίτερη επίσκεψη.

Μια πονηρή αλεπού επισκέπτεται τον κήπο της κάθε μέρα και λατρεύει να κάνει ηλιοθεραπεία στο περβάζι της Rutter.

“Βλέπω αυτήν την αλεπού σχεδόν κάθε μέρα”, είπε η Rutter. «Τα παιδιά την φροντίζουν από τα παράθυρα των δωματίων τους».

Στην Rutter δεν πειράζει να έχει γειτόνισσα μια άγρια ​​αλεπού, ειδικά αφού η αλεπού είναι τόσο ευγενική. “Φαίνεται πολύ ευγενική και φιλική”, είπε η Rutter. “Κατεβαίνει από το πεζοδρόμιο για να αφήσει τον κόσμο να περάσει, και εκτός από τα δώρα που αφήνει στην αυλή μου, είναι πολύ ευπρόσδεκτη!”

Η αλεπού φέρνει ακόμη και δώρα στην Rutter, αφήνοντας τα μπιχλιμπίδια στο κατώφλι της. «Μου έφερε τόσα πολλά« δώρα »», είπε η Rutter. «Είχα μια σακούλα μουχλιασμένα λεμόνια, πολλά μπούτια κοτόπουλου, ένα μόνο λουκάνικο, ένα αυτοκίνητο παιχνίδι – το ψωμί φαίνεται να είναι το αγαπημένο της».

Αλλά κανείς δεν είχε αλληλοεπιδράσει προσωπικά με την άγρια ​​αλεπού μέχρι αυτή την εβδομάδα, όταν το γατάκι της Rutter, Dodo, αποφάσισε να κάνει έναν νέο φίλο.

Ο Ντόντο έκανε παρέα στη μητέρα του στο γραφείο του σπιτιού όταν εμφανίστηκε η αλεπού στο παράθυρο. Το γενναίο μικρό γατάκι βρήκε αμέσως την ευκαιρία να παίξει με την άγρια ​​αλεπού.

“Ο Ντόντο πήδηξε στο παράθυρο και τράβηξε την προσοχή της αλεπούς και μετά άρχισε τα νάζια. Δεν τους είχα ξαναδεί να αλληλεπιδρούν και ήταν τόσο συγκινητικό να τους βλέπω να αντανακλούν ο ένας τον άλλον.”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συγκινητική στιγμή εδώ:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό