Ένα άνδρας τραυματίστηκε ενώ έσωσε ένα σκυλί που έπεσε από τον τέταρτο όροφο ενός διαμερίσματος

Υπάρχουν πολλοί υπερήρωες και δεν μιλάμε ακριβώς για αυτούς της Marvel. Υπάρχουν άλλοι ήρωες στην πραγματική ζωή, από αυτούς που δεν φοράνε κάπα. Όπως ο 26χρονος που πρωταγωνίστησε με τη μεγαλύτερη χειρονομία θάρρους και αγάπης να σώσει τη ζωή ενός σκύλου .

Αυτό το αγόρι έγινε ο άγγελος της γειτονιάς την περασμένη Παρασκευή, αφού έφτασε την κατάλληλη στιγμή και χάρη στη γρήγορη και θαρραλέα ενέργειά του, αναχαίτισε τον φτωχό τετράποδο που έπεσε από ένα μπαλκόνι, στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Ο νεαρός δεν δίστασε να πιάσει το μεγαλόσωμο σκυλί για να του σώσει τη ζωή

Ένας εικοσιεξάχρονος νεαρός έσπασε τον καρπό του και τα δύο του δάχτυλα ενώ άρπαξε ένα σκυλί που έπεφτε από τον τέταρτο όροφο ενός διαμερίσματος στο Αλικάντε, στη νοτιοανατολική Ισπανία.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή γύρω στις 16.20. Η αστυνομία είχε λάβει καταγγελία για σκύλο που ήταν σε μπαλκόνι κτιρίου στον τέταρτο όροφο κτιρίου, το οποίο κινδύνευε να πέσει. Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και έφτασαν δύο τοπικά αυτοκίνητα της αστυνομίας. Με την άφιξή τους στο δρόμο μια ομάδα ανθρώπων είχε ήδη μαζευτεί γύρω από το κτίριο. Ο σκύλος είναι μια διασταύρωση Δαλματία και Αμερικανού Στάνφορντ και όταν έφτασε η βοήθεια κοντά στο τετράποδο, ο νεαρός ήταν ήδη εκεί και υπέφερε από έντονους πόνους στο αριστερό του χέρι. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο νεαρός ήταν κοντά και βλέποντας το σκυλί να πέφτει, πήδηξε για να τον αρπάξει, αλλά αυτή η διάσωση είχε ως αποτέλεσμα έναν σπασμένο καρπό και δύο δάχτυλα.

Αυτή η χειρονομία εκτιμήθηκε πολύ από τους κατοίκους, οι οποίοι επευφημούσαν τον νεαρό για αρκετή ώρα για το θάρρος του. Οι γιατροί επενέβησαν άμεσα για να ακινητοποιήσουν το χέρι του αγοριού και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια το σκυλί φρόντισε η πυροσβεστική που έφερε τραύματα στο πόδι του, ενώ έκαναν και έλεγχο στο σπίτι για εξακρίβωση τυχόν ευθύνης.

Στο μεταξύ, οι κάτοικοι έχουν ήδη ζητήσει από τον δήμο του Αλικάντε να αναγνωρίσει τον νεαρό άνδρα που έσωσε το σκυλί και που έχει ήδη γίνει ήρωας σε αυτά τα μέρη.

Ο Σύμβουλος Ασφαλείας, Χοσέ Ραμόν Γκονζάλες, συνεχάρη τον νεαρό, σημειώνοντας ότι «πρότεινε να γίνει αναγνώριση γιατί με τη γρήγορη και αποτελεσματική διάσωσή του κατάφερε να σώσει τη ζωή του σκύλου, καθώς και να αποδείξει να είσαι σπουδαίος πολίτης αφού με αυτή την ενέργεια έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του και τραυματίστηκε».

Η Τοπική Αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη, ανοίγοντας διαδικασίες και έρευνα.

Πράξεις τόσο γενναίες δεν φαίνονται κάθε μέρα, αυτός ο νεαρός πρέπει να είναι παράδειγμα και να μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν χάθηκαν όλα. Εκτιμάται επίσης ότι το αναγνωρίζουν δημόσια γιατί έτσι δημιουργείται η επίγνωση και ενσταλάζεται αγάπη και σεβασμός προς αυτά τα ευάλωτα πλάσματα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό