Έλληνας Άστεγος Θυσιάζεται Για Το Σκύλο Του – Το Σκυλάκι Επέζησε

Έλληνας Άστεγος Θυσιάζεται Για Το Σκύλο Του – Το Σκυλάκι Επέζησε

Για τα τετράποδα σου, κάνεις πραγματικά τα πάντα και ένας άντρας ονόματι Πέρι θυσίασε τη ζωή του για να σώσει τη ζωή του σκύλου του Django.

Υπάρχουν πολλές χειρονομίες αγάπης που μπορούν να μας κάνουν να καταλάβουμε πόσο πολύ σημαντικό μπορεί να είναι ένα τετράποδο. Το σκυλάκι Django επέζησε χάρη στη θυσία του ανθρώπου του, ενός άστεγου που βρέθηκε να πρέπει να κάνει μια επιλογή και η επιλογή του οδήγησε στο θάνατό του.

Το σκυλάκι Django ήταν ο καλύτερος φίλος και η μόνη αγάπη ενός άνδρα που ονομαζόταν Peri. Αυτός ήταν εξήντα τριών ετών και ήταν άστεγος. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο Λονδίνο και ο άνδρας, μετά από μετακίνηση από την Ελλάδα, την πατρίδα του, και μετά την οικονομική του καταστροφή βρέθηκε σε εξαθλίωση. Πέρασε τις περισσότερες νύχτες του στο αεροδρόμιο της πόλης, πιο συγκεκριμένα στο Terminal 5. Η ιστορία του άνδρα είχε συγκινήσει το προσωπικό της British Airways που είχε ξεκινήσει έναν έρανο για να επιστρέψει τον άνδρα στην οικογένειά του στην Ελλάδα.

Μια πολύ κρύα νύχτα του Λονδίνου, ο άντρας που ήταν στο δρόμο με τον Django ζήτησε απεγνωσμένα βοήθεια σε ένα καταφύγιο που διοικείται από την αστυνομία. Ζήτησε να φροντίσουν το σκυλί του για να μην πεθάνει από το κρύο. Η γυναίκα, η Bhupinder Kalsi, μια αστυνομικός χωρίς καρδιά ή ψυχή, συνέλαβε τον σκύλο και πέταξε έξω τον άνδρα, ο οποίος πέθανε τη νύχτα. Η Καλσί κατηγορήθηκε ότι δεν εξέτασε εναλλακτικές λύσεις πριν διώξει τον Πέρι. Μετά τον θάνατο του κηδεμόνα του, ο σκύλος μένει στο νεκροταφείο και παρηγορεί τις θλιμμένες οικογένειες .

Μια φίλη του Peri, η Jenny Perry, είχε φροντίσει αρκετές φορές τον Django και τώρα αποφάσισε να φροντίζει για πάντα το γούνινο μικρό. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ζωής του, ο Πέρι γνώρισε υπέροχους ανθρώπους, αλλά και φρικτούς ανθρώπους . Ο άντρας πήρε μια απόφαση και κατάλαβε ότι το να σώσει τη ζωή του γούνινο φίλο του ήταν πιο σημαντικό από το να σώσει τη δική του. Τώρα ο Πέρι θα ζει για πάντα σε όλους αυτούς που τον αγάπησαν και πάνω απ’ όλα στην καρδιά του μικρού γούνινου φίλου του.

Σε μια εσωτερική ακρόαση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, το πειθαρχικό συμβούλιο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου αποφάσισε να απολύσει τον αστυνομικό Bhupinder Kalsi, σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά το περιστατικό.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό