Έλαμψε Ολόκληρο! Κουτάβι Σε Καταφύγιο Βρίσκει Νέα Οικογένεια και Χαρίζει Το Πιο Όμορφο Χαμόγελο

Κουτάβι Σε Καταφύγιο Με Το Πιο Όμορφο Χαμόγελο Βρίσκει Νέα Οικογένεια!

Κουτάβι: Η Layla δεν έχει γνωρίσει την αγάπη που θα έπρεπε στις λίγες εβδομάδες που ήταν στη ζωή. Η Layla βρέθηκε μόλις στις πρώτες επτά εβδομάδες ζωής να τρέχει και να περιφέρεται μόνη και φοβισμένη. Μέχρι που έφτασε στο καταφύγιο και κατάλαβε πως ήταν ένα ασφαλές μέρος για εκείνη. Από τότε δεν σταμάτησε να χαμογελάει.

Η κτηνίατρος Rachel Barron είχε πάει στο ρείθρο της Layla και άρχισε να μιλάει απαλά και γλυκά στο νευρικό κοριτσάκι.

Η Λέιλα κατάλαβε την καλοσύνη της Ρέιτσελ και ανταποκρίθηκε με το χαριτωμένο χαμόγελο της!

Μόλις το χαμόγελο της Layla δημοσιεύτηκε τα κοινωνικά μέσα, έγινε viral.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο ερωτεύτηκαν το αξιολάτρευτο σκυλάκι που χρειαζόταν μια οικογένεια.

To χαμόγελο της έγινε Viral

Tο όμορφο χαμόγελο ενός σκύλου σε ένα καταφύγιο αιχμαλωτίζει εκατοντάδες ανθρώπους μέσω κοινωνικών δικτύων και χάρη σε αυτό βρήκε ένα σπίτι για πάντα, όπου θα της δώσει όλη την αγάπη που της αξίζει.

Το βίντεο ενός μικρού σκύλου δημιούργησε μεγάλη ευαισθησία ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το βίντεο που μοιράστηκε μέσω του Facebook και έχει περισσότερες από 130.000 αντιδράσεις και 97.000 σχόλια, μπορείτε να δείτε πώς ακτινοβολεί χαρά μέσα από ένα όμορφο χαμόγελο και ένα λεπτό κούνημα ουράς.

Ο σκύλος παρέμεινε στο καταφύγιο Beaumont Animal Care για αρκετούς μήνες αφού μια ομάδα νέων διέσωσε τη ζωή της και αποφάσισε να την παραδώσει εκεί.

Η Rachel Barron δημοσίευσε την ακόλουθη περιγραφή στο Facebook μαζί με το βίντεο:

Αυτό το κορίτσι είναι τόσο χαρούμενο, αλλά τι θα έκανε το χαμόγελο της ακόμη μεγαλύτερο; Ένα σπίτι για πάντα

Επειδή αυτό το βίντεο ξεχώρισε μεταξύ των πιο εμφανιζόμενων στο Facebook, είναι πλέον μέρος ενός σπιτιού στο οποίο αποφάσισαν να την ονομάσουν Layla.

«Το χαμογελαστό κορίτσι μας έχει βρει μόνιμη κατοικία! Έχει τώρα μια οικογένεια με την οποία θα μοιραστεί όλη την ευτυχία της. Σας ευχαριστώ για τη νέα οικογένεια σας που υιοθέτησε τη δέσμη χαράς μας. ”

Έχουμε την τεράστια δύναμη να μεταμορφώνουμε τις ζωές εκείνων των ζώων που είναι τόσο μοναχικά περιμένοντας κάποιον να τους δώσει την ευκαιρία να είναι ευτυχισμένα. Έτσι εάν έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε ένα άστεγο κατοικίδιο ζώο, μην διστάσετε, μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας και σίγουρα θα αλλάξουν και τη ζωή τους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό