«Έκλαιγε στην αγκαλιά μου» Η συγκινητική ιστορία ιατροδικαστή που υιοθετεί ορφανό σκυλάκι

Sammy είναι το όνομα του αξιολάτρευτου αυτού σκυλάκου στις εικόνες και προτού το ευχάριστο τέλος πέρασε από 40 κύματα. Η ζωή του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για το τέλος, αφού πρώτα ένιωσε την απώλεια του αγαπημένου του αφεντικού, όταν η ιδιοκτήτριά του πέθανε ξαφνικά και έμεινε μόνος του.

Ιατροδικαστής υιοθετεί σκυλάκι που έχασε τον ιδιοκτήτη του

Ο σκύλος Sammy μπορεί να έζησε για λίγο με τον ιδιοκτήτη του, αλλά την αγαπούσε πολύ και πιθανότατα θα ζούσαν μια μεγάλη ζωή μαζί αν η γυναίκα δεν πέθαινε ξαφνικά. Αλλά για καλή της τύχη, αυτή η διασταύρωση Doberman 12 εβδομάδων συνάντησε μερικούς ξεχωριστούς ανθρώπους στο δρόμο της. «Παρατήρησα το κουτάβι κουλουριασμένο δίπλα στην ασθενή, οπότε το σήκωσα», λέει η Tegan Sliva, νοσηλευτής στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας. Το σκυλάκι έκλαιγε στην αγκαλιά μου».

Πληγωμένος και φοβισμένος. Ο Σάμι δεν ήθελε να φύγει από τη μοναδική οικογένεια που είχε γνωρίσει ποτέ. Η Sliva και ο συνάδελφός της Kirk ανακάλυψαν ότι ο σκύλος δεν είχε πού να πάει παρά να καταλήξει σε ένα καταφύγιο. Μια μοίρα που δεν μπορούσαν να δεχτούν και οι δύο. «Την πήραμε με ασθενοφόρο ενώ αφήναμε τον εξοπλισμό μας – λέει o Silva -. Τον καθαρίσαμε με υγρά μαντηλάκια γιατί ήταν γεμάτος σκόνη και του δώσαμε νερό».

Η κοπέλα του Kirk παρακολουθούσε τον Sammy μέχρι να τελειώσει τη δουλειά του και στο τέλος της βραδιάς είχε βρει τη νέα του οικογένεια: «Τώρα είναι ο σκύλος του Kirk και έχει μια μεγαλύτερη αδερφή που ονομάζεται Kaley – λέει η Sliva -. Είναι πολύ παιχνιδιάρικη και της αρέσει να τρέχει μαζί της. Λατρεύει τη ζωή».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό