Είπαν Το Παραμορφωμένο Σκυλάκι Άσχημο Και Έγινε Αστέρι Στο TikTok. Είναι Όμορφο Με Τον Δικό Του Τρόπο

“Οι μισητοί μπορούν να πουν ό, τι θέλουν, αλλά ο Άλαν είναι ο σκύλος μας και ξέρουμε ότι είναι όμορφος και πραγματικά ξεχωριστός”, δήλωσε η ιδιοκτήτρια του.

Όλα τα σκυλιά είναι όμορφα και πρέπει να γίνονται δεκτά ως έχουν, ανεξάρτητα από τις διαφορές τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι στο να κρίνουν την εμφάνιση των ζώων με παραμορφώσεις , ακόμα κι αν δεν φταίνε ότι γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό συμβαίνει με τον Alan , ένα μείγμα saluki και μπόξερ ενός έτους, που γεννήθηκε με γενετική παραμόρφωση που προκαλεί τη μύτη του να στρίβει και να γέρνει προς τα δεξιά όταν κλείνει το ρύγχος του . Είναι ένας σωσμένος σκύλος που, χάρη στον ιδιοκτήτη του, έχει γίνει αίσθηση στο TikTok .

Η Johanna Handley , 41 ετών, από το Godalming της Αγγλίας , είχε κουραστεί από το σκυλί της που ονομάζεται άσχημο , οπότε δημιούργησε έναν λογαριασμό σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο για να σιωπήσει αυτές τις αρνητικές απόψεις.

Για να είναι πιο απαιτητική, η Johanna δημιούργησε τον χρήστη με το όνομα Alan the Ugly Dog (Alan το άσχημο σκυλί) για να απευθυνθεί με ειρωνεία προς αυτούς τους κριτικούς του κατοικίδιου ζώου της. Αυτή ήταν η φήμη αυτού του σκύλου που έχει ήδη περισσότερους από 141.100 οπαδούς και έχει λάβει 1.000.000 likes στις δημοσιεύσεις του.

Ο στόχος της ήταν να δείξει πόσο όμορφα είναι τα τριχωτά μέσα τους παρά την διαφορετική τους εμφάνιση . Θέλει να παροτρύνει τους ανθρώπους να μην διστάζουν να σώζουν σκυλιά με διαφορετικές εμφανίσεις .

«Έχω λάβει πολλά άσχημα σχόλια σχετικά με την εμφάνιση του Άλαν . Μερικοί άνθρωποι μου έχουν πει ότι θα μου δώσουν χρήματα για να μπορέσει να κάνει χειρουργική επέμβαση και να επισκευάσει το πρόσωπό του , αλλά δεν υπάρχει τρόπος », είπε η Johanna σε συνομιλία της με το Daily Mail .

«Τον πήγα στον κτηνίατρο να τον εξετάσει και να του γίνει χειρουργική επέμβαση επειδή ανησυχούσα για το μέλλον του και τα πιθανά αναπνευστικά προβλήματα , αλλά ο κτηνίατρος είπε ότι είναι απόλυτα υγιής . Θα έπρεπε να σπάσουν και να προσαρμόσουν εκ νέου τη μύτη και το σαγόνι του. Θα ήταν ένας αδιανόητος πόνος για κάτι που είναι καθαρά εμφανισιακό. Δεν έχει νόημα να τον βάλουμε σε αυτή την διαδικασία », πρόσθεσε.

Με πολύ στεναχώρια , έχει πολεμήσει τις επιθέσεις εναντίον του σκύλου της . «Οι μισητοί μπορούν να πουν ό, τι θέλουν, αλλά ο Άλαν είναι ο σκύλος μας και ξέρουμε ότι είναι όμορφος και πραγματικά ξεχωριστός . Τα περισσότερα από τα σχόλια και τα μηνύματα που λαμβάνουμε στο TikTok είναι πολύ θετικά. Οι άνθρωποι τον λατρεύουν », είπε.

Είμαι περήφανη που τον έσωσε όταν τον είδα να εγκαταλείπεται στη Ντόχα του Κατάρ . Ήταν το αγνοούμενο μέλος της οικογένειάς μου .

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό