Είναι 22 ετών: Ο Gino είναι ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο και ο ιδιοκτήτης του αποκαλύπτει το μυστικό του

Η ιστορία αυτή είναι από τις πιο γλυκιές που έχουμε ακούσει. Γνωρίστε παρακάτω τον πιο γέρικο σκύλο του κόσμου, που είναι 22 ετών και έχει την πιο αξιαγάπητη συμπεριφορά. Οι εικόνες του κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και οι χρήστες τρελαίνονται με τον τετράποδο φίλο μας.

Η γλυκιά ιστορία του σκύλου

Όταν πριν από δύο δεκαετίες ο 20χρονος τότε φοιτητής Alex Wolf είπε στους συμφοιτητές του ότι θα υιοθετήσει ένα σκυλάκι από καταφύγιο, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι θα είναι μαζί του τόσα χρόνια μετά. Και με σκύλο που θα φέρει τον τίτλο ως «ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου που ζει», έχοντας μια θέση στο βιβλίο Γκίνες.Αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει και δείχνει πολύ χαρούμενος για αυτό. «Χαίρομαι πολύ που τον πήραμε. Είναι ο καλύτερος», θα πει ο Wolf.

Ο σκυλάκος που λέγεται Gino γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2000. Ο Wolf ήταν δευτεροετής φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο Boulder το 2002. Στην αρχή πίστεψε ότι πρόκειται για ένα σκυλί που θα γίνει μεγάλο αλλά δεν συνέβη αυτό.
Ο Gino είναι πολύ δυναμικός και του αρέσει να κάνει πολλά πράγματα. Κάνει αγώνες στο χιόνι, στο πίσω μέρος του σπιτιού, στην αυλή και όταν υπάρχουν επισκέπτες στο σπίτι, αράζει κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού για να συμμετέχει και αυτός
Τα καλοκαίρια τον έπαιρνε πάντα μαζί του στους γονείς του στη Νότια Καλιφόρνια και ο σκυλάκος απολάμβανε τον ήλιο και τον καλό καιρό όσο τίποτα άλλο. Όταν ήταν πιο μικρός σε ηλικία, εξερευνούσε τα πάντα. Του άρεσαν οι βόλτες στην παραλία, ο κόσμος, και έβγαζε το κεφάλι του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Η συνέχεια της ιστορίας

Όταν ο Wolf τελείωσε τις σπουδές του και άλλαξε η ζωή του, ο Gino ήταν πάντα πιστός δίπλα του.Τώρα βέβαια που μεγάλωσε η καλύτερή του είναι να κοιμάται μέσα στην αγκαλιά του Wolf δίπλα στο τζάκι και να περιμένει να του δώσουν κάποιο λουκάνικο σαν λιχουδιά. Τις δε βόλτες του τις κάνει με ένα καρότσι. Και αυτό επειδή η όρασή του δεν είναι όπως ήταν παλιότερα. Όταν μάλιστα πήρε τον τίτλο του γηραιότερου σκύλου στον κόσμο του, έγινε δώρο μια μεγάλη βόλτα με το καρότσι.
Και όσο για τη διατροφή του, πάντα ήταν πολύ καλή και αυτό, όπως φαίνεται, συντέλεσε στο να ζήσει τόσο πολύ. Παράλληλα υπήρχε και ο τακτικός έλεγχος της υγείας του ώστε να προλάβουν αν συνέβαινε κάτι.

Ο Wolf έχει φτιάξει μια πλατφόρμα για συγκέντρωση χρημάτων αλλά και για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την υιοθεσία ζώων που είναι σε ανάγκη. Και όσο για τη συμβουλή που δίνει στους κηδεμόνες σκύλων είναι μία: «Όταν αποφασίζεις να φέρεις κατοικίδιο στο σπίτι, πρέπει να ξέρεις ότι αυτό σημαίνει δέσμευση για τη φροντίδα του και για όλα. Πρέπει να είσαι εκεί. Αυτή είναι η υπεύθυνη πράξη που έχεις να κάνεις και αξίζει 1000%.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό