Εικόνες ντροπής: Κτήνος έδεσε σκύλο σε γέφυρα και τον έπνιξε – Τον βρήκαν νεκρό και κρεμασμένο από τα κάγκελα

Ένα απίστευτο περιστατικό, συνέβη στην Ηλεία, όπου έξω από το χωριό Αρβανίτη βρέθηκε κρεμασμένος ένας σκυλάκι! Το δίποδο που τον σκότωσε τον είχε κρεμάσει από την αλυσίδα του σε γεφύρι. 

Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κρεστενών: Η ανάρτηση

Ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κρεστενών ήταν που δημοσιοποίησε την αποτρόπαια πράξη, γράφοντας στην ανάρτηση του:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε αυτό που αντικρύσαμε χθες, έξω από το χωριό Αρβανίτη στον Νομό Ηλείας. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την απερίγραπτη πράξη.

Χθες λάβαμε τηλεφώνημα από φίλη μας που ζει στην Αθήνα σχετικά με ένα δημοσίευμα στα social media που αφορούσε ένα σκυλάκι το οποίο κάποιος άθλιος είχε δέσει στα κάγκελα της μικρής γέφυρας που υπάρχει έξω από το χωριό Αρβανίτη. Το ζώο το είχε εντοπίσει ένας νεαρός που απευθύνθηκε όπου μπορούσε ζητώντας βοήθεια χωρίς καμία ανταπόκριση. Δυστυχώς όταν ενημερωθήκαμε και φτάσαμε στο ζώο, το ζώο ήταν νεκρό. Το βρήκαμε κρεμασμένο από τα κάγκελα της γέφυρας.

Το μέλος του σωματείου μας κάλεσε αμέσως το αστυνομικό τμήμα του Πύργου το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και έστειλε αμέσως περιπολικό. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Δήμο του Πύργου που παρόλο που είχε την υποχρέωση να στείλει συνεργείο άμεσα να περισυλλέξει το ζώο και να το στείλει στην κτηνιατρική υπηρεσία, μας είχε να ξεροσταλιάζουμε τουλάχιστον 3 ώρες και αποφάσισε να δράσει μετά από μαραθώνιο τηλεφωνημάτων και από εμάς και από την αστυνομία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αστυνομία για την άψογη αντιμετώπιση του περιστατικού, και τους αστυνομικούς που παρέμειναν στον χώρο μέχρι να έρθει αντικατάσταση παρόλο που είχε λήξει η βάρδια τους. Το σκυλί ανήκε σε κάποιον από το Αρβανίτη ή από τα γύρω χωριά.

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει τον κηδεμόνα του παρακαλούμε να μας ενημερώσει».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό