Είχε δεμένο και νηστικό δυο χρόνια το σκύλο για να την εκδικηθεί την πρώην του που τον χώρισε

Δυστυχώς όπως γίνεται συχνά με τα παιδιά που “πληρώνουν” το χωρισμό των γονιών τους, έτσι ακριβώς, από ό,τι βλέπουμε, συμβαίνει και με τα ζώα.

Η είδηση μας έρχεται από την Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου εντοπίστηκε σε ένα σπίτι σκύλος, ο οποίος ήταν αλυσοδεμένος, χωρίς φαγητό και χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για δύο χρόνια. Το σκύλο σε αυτά τα χάλια είχε ένας άντρας, που τον βασάνιζε για να εκδικηθεί, όπως πίστευε με αυτόν τον τρόπο, την πρώην του που του ζήτησε διαζύγιο και χώρισαν.

Ο άτυχος σκύλος ήταν δώρο αυτού στη γυναίκα του. Όταν όμως αυτή κάποια στιγμή ζήτησε να χωρίσουν, αυτός αποφάσισε μέσω του σκύλου να πάρει εκδίκηση. Έτσι αποφάσισε να τον εγκαταλείψει αφήνοντάς τον μόνο, δεμένο και νηστικό για να πεθάνει.

Το ζώο ευτυχώς βρέθηκε πριν πεθάνει και παραδόθηκε στη φιλοζωική οργάνωση Pet Angels Rescue. Οι εθελοντές της θα πουν ” Ήταν ένα μάτσο κόκαλα. Δεν είχε καθόλου τρίχωμα. Όταν τον βάλαμε στο αυτοκίνητο, έπεσε εξαντλημένος και κοιμήθηκε για δυο ώρες. Από το μόνιμο δέσιμο, δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει”.

Ο σκυλάκος, στο καταφύγιο της ομάδας και με την κατάλληλη περίθαλψη, άρχισε να παίρνει βάρος και να γίνεται ιδιαίτερα δραστήριος. Με τον καιρό και σιγά σιγά μεταμορφώθηκε σε ένα τελείως διαφορετικό σκύλο, γεμάτο ζωή και όρεξη για παιχνίδια. Και το καλύτερο από όλα: Βρήκε σπίτι. Ένα ζευγάρι άνοιξε το σπίτι του για αυτόν δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει.

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό