Εγκαταλελειμμένο Σκυλάκι Σώζεται Σε Άθλια Κατάσταση Και Αναρρώνει Πλήρως

Εγκαταλελειμμένο Σκυλάκι Σώζεται Σε Άθλια Κατάσταση Και Αναρρώνει Πλήρως

Με φάρμακο την αγάπη ο Frodo, ο σκύλος που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, υιοθετήθηκε και σήμερα έχει μεταμορφωθεί σε ένα απόλυτα υγιές σκυλάκι.

Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η ζωή των αδέσποτων σκύλων και σας το δείχνουμε καθημερινά. Σε καθημερινή βάση, μάλιστα, σας λέμε ιστορίες αδέσποτων σκύλων που μετά από υιοθεσία, επιτέλους έγιναν ευτυχισμένοι.

Και η ιστορία του Frodo είναι μια πολύ παρόμοια ιστορία. Κανείς δεν ξέρει τίποτα για το παρελθόν του και τη ζωή του ως αδέσποτος εκτός από το ότι πρέπει να ήταν πολύ δύσκολη.

Γιατί όταν ο Frodo ήρθε στην Klaudija Sigurnjak δεν έμοιαζε καν με σκύλο. Η εμφάνισή του περιέγραφε τέλεια την τρομερή ζωή που είχε να αντιμετωπίσει.

Ο Φρόντο ήταν εμφανώς υποσιτισμένος, γεμάτος ψώρα και με σοβαρή μόλυνση στα μάτια. Η γούνα του ήταν καλυμμένη από παράσιτα και τσιμπούρια και, όπως αναφέρθηκε, ήταν πραγματικά δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι θα μπορούσε να είναι σκύλος.

Ήταν εθελοντές της φιλανθρωπικής οργάνωσης Good Samaritan που τον βρήκαν στους δρόμους της Κροατίας .

Αμέσως κατάλαβαν ότι αυτό το τετράποδο χρειαζόταν ένα χέρι βοήθειας. Το πήραν και το εμπιστεύτηκαν στην Klaudija Sigurnjak, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του συλλόγου.

Η Klaudija πήρε πολύ σοβαρά την υπόθεση της. Αφιέρωσε πολύ χρόνο και χρήμα για την ανάρρωση και την πλήρη μεταμόρφωσή της.

Δυστυχώς, ο Φρόντο έχει χάσει ένα μάτι. Η μόλυνση ήταν πολύ μεγάλη και οι κτηνίατροι δεν μπορούσαν παρά να το αφαιρέσουν.

Ευτυχώς το άλλο μάτι λειτουργεί τέλεια. Πάνω από όλα όμως, ευτυχώς ο Frodo τα πάει καλά σήμερα.

Μετά από μια μακρά πορεία θεραπείας, στην πραγματικότητα, ο σκύλος έχει αναρρώσει τέλεια. Σιγά σιγά άρχισε να εμπιστεύεται και τους ανθρώπους και σήμερα έχει ακόμη και δική του οικογένεια.

Το ζευγάρι Duspara διάβασαν την ιστορία του στο Facebook και αμέσως τον ερωτεύτηκαν. Η μεταμόρφωσή του είναι απίστευτη και, επιτέλους, ο Φρόντο είναι χαρούμενος σήμερα!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό