Εγκαταλελειμμένα αδέρφια σκυλάκια διασώζονται και τη στιγμή της επανένωσης λάμπουν τα πρόσωπα τους

Τα αδερφάκια που ενώθηκαν ξανά και είναι πολύ χαρούμενα που βλέπουν το ένα το άλλο: Άλλη μία απόδειξη ότι τα ζώα έχουν αισθήματα σαν τους ανθρώπους έρχεται στο φως με την ιστορία μας, που τα δύο αδερφάκια σώζονται, οδηγούνται στον κτηνίατρο για να εξεταστούν και καταλήγουν να μένουν και πάλι μαζί αγαπημένα.

Τα σκυλάκια που ενώθηκαν μετά τη διάσωσή τους

«Απλώς συνέχιζαν να αγγίζουν τις μύτες σαν να έλεγαν, «Εντάξει, είμαστε μαζί. Όλα είναι εντάξει” ️️

Γνωρίστε την Camryn και την Emma , ένα δίδυμο αδελφών που έμειναν μαζί αφού οι ιδιοκτήτες τους τους εγκατέλειψαν σε ένα εθνικό πάρκο.

Η Suzette Hall, η ιδρυτής του Logan’s Legacy rescue, άκουσε για πρώτη φορά για την Emma και την Camryn από έναν καλό Σαμαρείτη που τάιζε τα κουτάβια πολλές φορές την ημέρα για σχεδόν δύο εβδομάδες.

«Συνέχισε να προσπαθεί να τα πάρει, αλλά ήταν πολύ σκανταλιάρικα», είπε η Χολ.

Το ζευγάρι των αδερφών προσπαθούσαν να βρούνε φαγητό, αλλά ποτέ δεν θα απομακρυνόταν πολύ το ένα από το άλλο ή από το σημείο όπου είχαν δει για τελευταία φορά την οικογένειά τους. Έτσι, η γυναίκα κάλεσε την Χολ για βοήθεια.

«Είχαμε τον χειρότερο καύσωνα και καταιγίδες όταν μας τηλεφώνησε», είπε η Χολ. «Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα ήταν ακόμα εκεί, αλλά ήταν! Απλώς ξαπλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο.»

Τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια που διασώθηκαν

Ήταν ξεκάθαρο ότι τα δύο σκυλάκια ήταν συνδεδεμένα με τον τρόπο τους που στριμώχνονταν μαζί σε ένα σημείο, παρόλο που ήταν σε ένα εκτεταμένο εθνικό πάρκο για εξερεύνηση. Και ακόμη και όταν η Χολ έστησε την παγίδα της, πήγαν μαζί .

«Προσπαθούσαν και οι δύο να το αντιμετωπίσουν μαζί, κάτι που δεν λειτουργεί ποτέ», είπε η Χολ. «Η παγίδα δεν θα κλείσει αν δύο από αυτούς είναι μέσα».

Έτσι η Χολ αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Άρπαξε το Snappy Snare της – ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να πιάσει ανθρώπινα ένα σκυλί από το λαιμό του – και άρχισε να μιλά σε ένα από τα σκυλιά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Ο στόχος της ήταν να συλλάβει ένα από τα σκυλάκια χρησιμοποιώντας το Snappy Snare και μετά να ασφαλίσει το άλλο στην παγίδα της.

«Χρειάστηκαν ώρες», είπε η Χολ. «Αλλά δεν τα παρατούσα».

Μετά από λίγες ώρες, η Hall κατάφερε τελικά να πάρει το αρσενικό κουτάβι, το οποίο αργότερα ονόμασε Camryn, χρησιμοποιώντας την παγίδα. Τον έβαλε στο βαν της και έκλεισε την πόρτα πριν ξεκινήσει τη δεύτερη φάση της αποστολής διάσωσής της.

«Ξεκίνησα την παγίδα, αλλά η Έμμα δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτήν». «Ήθελε τον αδερφό της τόσο πολύ ».Αντί να μπει στην παγίδα, η Έμμα έτρεξε σε κύκλους γύρω από το βαν. Ήταν ξεκάθαρο στην Χολ ότι η προτεραιότητα της Έμμα ήταν ο αδερφός της και όχι το φαγητό στην παγίδα. Έτσι, η Χολ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον δεσμό των αδελφών προς όφελός της.

«Μπήκα στο βαν και κράτησα τον αδερφό της», είπε η Χολ. «Έτριβα την Camryn και έδειχνα στην Emma ότι όλα ήταν εντάξει».

Η Έμμα ήταν διστακτική στην αρχή, αλλά τελικά πήδηξε στο βαν για να είναι δίπλα στον αδερφό της. Τα δύο σκυλάκια ήταν ενθουσιασμένοι που επανενώθηκαν.

Τα σκυλάκια που διασώθηκαν: Ήταν τόσο ενθουσιασμένα που κατέληξαν μαζί

«Ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που ήταν ξανά μαζί», είπε η Χολ. «Η Έμμα συνέχιζε να φιλάει τον αδερφό της».

Στη συνέχεια, η Hall πήγε τα σκυλάκια στον κτηνίατρό της, όπου τα χώρισαν για λίγο ενώ υποβάλλονταν σε τυπικό έλεγχο. Τα σκυλάκια στειρώθηκαν και εμβολιάστηκαν και τελικά ενώθηκαν ξανά.

Η επανένωσή τους μετά τον κτηνίατρο ήταν εξίσου εγκάρδια με την επανένωση τους στο βαν της Hall την ημέρα της διάσωσής τους.

«Όταν ο κτηνίατρος τους έβγαλε για πρώτη φορά από πίσω, πέθαιναν να δουν ο ένας τον άλλον». «Απλώς συνέχιζαν να αγγίζουν τις μύτες σαν να έλεγαν, «Εντάξει, είμαστε μαζί. Όλα καλά.’”

Λίγο μετά τις επισκέψεις τους στον κτηνίατρο, τα δύο σκυλάκια τοποθετήθηκαν μαζί σε ανάδοχο σπίτι. Σύμφωνα με την Hall, η Emma και η Camryn ευδοκιμούν στα ανάδοχα τους σπίτια, αλλά η ιστορία τους απέχει πολύ από το να τελειώσει. «Θέλω να τους βρω ένα σπίτι για πάντα μαζί», είπε η Χολ. «Δεν πρόκειται να τα χωρίσω αυτά τα δύο».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό