Εγκαταλειμμένη, η σκυλίτσα παραμένει ακίνητη σε μια γωνιά, ανίκανη να ξεπεράσει τη θλίψη της

Για τους λάτρεις των ζώων δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να βλέπει ένα λυπημένο και ανήμπορο σκυλί. Όπως οι άνθρωποι, έτσι και οι σκύλοι αισθάνονται όταν αγαπιούνται από την οικογένειά τους ή τους μαλώνουν όταν κάνουν κάτι αγενές.

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι δείχνουν απεριόριστη κακία και με τις πράξεις τους προκαλούν τη βαθύτερη θλίψη σε ανήμπορα όντα που δεν καταλαβαίνουν γιατί τους αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση.

Αυτή είναι η ιστορία ενός σκύλου που εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά της.

Μόνη και εντελώς ευάλωτη, το φτωχό πλάσμα βρήκε καταφύγιο σε μια γωνιά όπου στεκόταν παράλυτη από το φόβο. Μόνο βλέποντας τα μάτια της, μπορούσες να δεις όλο τον πόνο και την θλίψη που περνούσε.

Η γωνιά ήταν το καλύτερο της καταφύγιο, καθώς περίμενε κάποιον με καλή καρδιά να της δώσει όλη τη βοήθεια που χρειαζόταν.

Η θλίψη της ήταν τόσο μεγάλη που τίποτα δεν φάνηκε να την χαροποιεί.

Οι εθελοντές την έσωσαν και την πήγαν στον κτηνίατρο όπου υποβλήθηκε σε ενδελεχή έλεγχο. Η ομάδα διαπίστωσε ότι είχε ένα τσιπ, αλλά αφού προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τους ιδιοκτήτες της, απλώς ισχυρίστηκαν ότι δεν το ήθελαν πλέον.

Ο εκπρόσωπος της “Protectora d’Animals de Tarragona” σχολίασε:

«Προσπαθήσαμε να την ενθαρρύνουμε, αλλά είναι εντελώς καταθλιπτική και ζει απομονωμένη στον κόσμο της. Δεν έχει αντιδράσεις χαράς ή θυμού, δεν εκφράζεται και η θλίψη και η απελπισία του πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να μην θέλει να κοιμάται σε κλουβί ή σε κρεβάτι. Πηγαίνει στη γωνιά της και περνάει ώρες, μέρες, μήνες έτσι ».

Οι εθελοντές του καταφυγίου πέρασαν τις μέρες τους προσπαθώντας να την ενθαρρύνουν και να της βρουν ένα νέο σπίτι.

Ούτε το καταφύγιο θα μπορούσε να είναι πιο ευγνώμων σε όλους όσους προσφέρθηκαν να της παράσχουν ένα μόνιμο σπίτι και μια τέλεια οικογένεια για να τη βοηθήσουν να ξεφύγει από τον λήθαργο.

«Το σκυλάκι με λυπημένο πρόσωπο έχει ήδη υιοθετηθεί ».

Τώρα που ονομάζεται Οφηλία, το σκυλάκι έχει τώρα ένα υπέροχο σπίτι, όπου θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον Άμπελ, τον άλλο σκύλο της οικογένειας, ο οποίος έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί της από την πρώτη μέρα. Με πολλή υπομονή και στοργή, οι νέοι θετοί γονείς της κέρδισαν τελικά την εμπιστοσύνη της. Τους ευχαριστώ όλους που την υιοθέτησαν και άλλαξαν το πεπρωμένο της σημαδεμένο από τον πόνο της εγκατάλειψης που υπέστη.

Είναι μεγάλη χαρά να γνωρίζω ότι η Οφηλία βρήκε μια νέα οικογένεια που θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα είναι ένα χαρούμενο και ενεργό σκυλάκι, το οποίο θα συνεχίσει να κερδίζει χιλιάδες καρδιές.

Ο πόνος ενός σκύλου με ραγισμένη καρδιά μπορεί να θεραπευτεί με υιοθεσία. Και μπορείτε να γίνετε ήρωας, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα εγκαταλελειμμένο ζώο να είναι ξανά ευτυχισμένο με κάποιον που θα τον αγαπά για πάντα.

Θλίψη…πόνος… βαρυς αναστεναγμός… Ευτυχώς που βρήκες οικογένεια και σ’αγαπάει, έτσι θα ξεχάσεις τα βρωμερά δίποδα που σεγκατελειψαν. Καλή ζωή κουκλα!!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό