Έδεσσα: Βρέθηκε κουταβάκι πεταμένος και άρρωστος- Βοηθήστε τους εθελοντές στα έξοδα φιλοξενίας και θεραπείας του

ΟΝτένις είναι ένας σκυλάκος που βρέθηκε τον Αύγουστο του 2017 στην περιοχή της Γαβαλιώτισσας, στην Έδεσσα. Παρατημένος μαζί με τα τρία αδερφάκια του. Φοβικός και πεινασμένος. Μια σταλιά ημίαιμα κυνηγοσκυλάκια, λιγότερο από 30 ημερών, δίσταζαν να πλησιάσουν τον εθελοντή που τα φρόντιζε.

Ο Ντένις ήταν πιο θαρραλέος και για αυτό τον βάφτισαν Ντένις ο τρομερός. Οι εθελοντές του Καταφυγίου Έδεσσας Καταφύγιο Έδεσσας τον πήραν στο καταφύγιο. Του υποσχέθηκαν ότι θα του βρουν σπίτι. Όχι μόνο σε αυτόν αλλά και στα αδερφάκια του που έμειναν πίσω.

Με τον καιρό ο Ντένις άρχισε να μεταμορφώνεται σε ένα πανέμορφο μοναδικό σκύλο, με χαρακτηριστικά αυτιά που τον έκαναν να μοιάζει με καρτούν. Ένα καρτουνάκι περίπου 15 κιλών που όμως δεν ήταν και πολύ καλοδεχούμενος εκεί μέσα λόγω μεγέθους. Τα μεγαλύτερα σκυλιά τον δάγκωναν καθώς από την ανασφάλειά του γάβγιζε. Έτσι του έκαναν επιθέσεις.

Οι εθελοντές τον έβρισκαν πάντα δαγκωμένο και λυπημένο. Η μόνη λύση ήταν να βρεθεί είτε υιοθεσία είτε φιλοξενία. Βρέθηκε το πρώτο. Ένα σπίτι. Όμως η χαρά του αλλά και η χαρά των εθελοντών δεν κράτησαν πολύ. Η κυρία που τον πήρε, αν και είπε ότι ήταν ένα υπέροχο σκυλάκι, αποφάσισε να τον δώσει πίσω. Για δικούς της λόγους δεν μπορούσε να τον κρατήσει. Έτσι ο άτυχος σκυλάκος επέστρεψε πίσω.

Δεν μπορούσε όμως να γυρίσει στο καταφύγιο. Στις εξετάσεις που έκανε ο μικρούλης είχε δύο προβλήματα, Διροφιλαρίωση και Ερλίχια. Έτσι πήγε επί πληρωμή σε σπίτι φιλοξενίας στην Αθήνα. Εκεί θα κάνει τις θεραπείες του ώστε να είναι έτοιμος για να βρει και αυτός ένα σπίτι. Μόνιμο αυτή τη φορά.

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας Respect the animals-Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Όπως ξέρουμε δεν είναι το μόνο σκυλάκι που φροντίζουν. Έχουν πολλά ζώα που ζουν χάρη σε αυτούς. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Ο υπέροχος Ντένις πρέπει να βρει σπίτι. Πρώτα όμως χρειάζεται να κάνει τη θεραπεία του. Και μετά είναι έτοιμος.

Τα χρήματα είναι αρκετά. Η φιλοξενία του είναι 90 ευρώ. Οι εξετάσεις του 70 ευρώ και η θεραπεία της διροφιλαρίωσης μαζί με τα φάρμακά του 300 ευρώ. Για λίγα άτομα είναι μεγάλο το ποσό. Όμως αν μαζευτούμε πολλοί, έχει μεγάλη διαφορά. Ακόμη και το 1 ευρώ είναι σημαντικό για τους εθελοντές. Ας βοηθήσουμε τον Ντένι.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Καταφύγιο Έδεσσας

Respect the animals-Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας

Τηλ. επικοινωνίας: 6986746436, 6996857444

Αριθμός microchip: 978101081948736

Δείτε την ιστορία του όμορφου Ντένι

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό