Δύο Εργάτες Σώζουν «Σκύλο» Από Παγωμένη Λίμνη Και Μετά Ανακαλύπτουν Πως Ηταν Λύκος – Βίντεο

Δύο Εργάτες Σώζουν «Σκύλο» Από Παγωμένη Λίμνη Και Μετά Ανακαλύπτουν Πως Ηταν Λύκος – Βίντεο

Σκύλος: Η απίθανη ιστορία μας έρχεται από την Εσθονία. Δύο εργάτες ενός φράγματος δίπλα στη παγωμένη λίμνη Pärnu άκουσαν ξαφνικά μια κραυγή, κάτι σαν γάβγισμα. Δεν δίστασαν λεπτό να βουτήξουν στη παγωμένη λίμνη για να σώσουν το άτυχο ζώο. Στην αρχή πίστεψαν πως ήταν σκύλος αλλά ο κτηνίατρος τους επιφύλαξε μια μεγάλη…έκπληξη αποκάλυψη.

Οι άνδρες πήδηξαν στο νερό και έσωσαν το ζώο, καλύπτοντάς το με μια κουβέρτα. Μόλις οδηγήθηκε σε κτηνίατρο, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση σκύλος, αλλά ένας ζωηρός λύκος, και αυτό δεν οφείλεται στην επίσκεψη στον γιατρό, αλλά σε έναν τοπικό κυνηγό που είχε επιβεβαιώσει το είδος του ζώου.

Ο λύκος ήταν πολύ υπάκουος εκείνη τη στιγμή, καθώς η αρτηριακή του πίεση ήταν πολύ χαμηλή λόγω σοβαρής υποθερμίας, αλλά μόλις αποκαταστάθηκε η θερμοκρασία του σώματός του με κουβέρτες και θερμοφόρες, μεταφέρθηκε στην EUPA (Εσθονική Ένωση για την Προστασία των Ζώων) για να απελευθερωθεί στο φυσικό του περιβάλλον.

Χάρη στους δύο γενναίους άνδρες που στάθηκαν δίπλα στον παγωμένο ποταμό και την κτηνιατρική φροντίδα, ο λύκος είναι πλέον ελεύθερος. Να περιπλανηθεί στα πανέμορφα χιονισμένα τοπία της Εσθονίας, στο φυσικό του περιβάλλον που παραλίγο να χάσει για πάντα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό