Δύο Αδέσποτοι Γάτοι Γίνονται Αχώριστοι Και Αποκτούν Αδερφική Σχέση (pics)

Δύο Αδέσποτοι Γάτοι Γίνονται Αχώριστοι Και Αποκτούν Αδερφική Σχέση 

2 αδέσποτοι γάτοι βρίσκουν ο ένας στον άλλον τον αδερφό που δεν είχαν ποτέ… Η ιστορία του Νταν και του Ντέιλ θα σας συγκινήσει βαθιά, δύο γάτοι που ζούσαν μοναχικά μέχρι την στιγμή που γνώρισε ο ένας τον άλλον..

Τώρα πλέον είναι δύο αδέρφια και το μέλλον τους προβλέπεται λαμπρό! Ας πιάσουμε όμως την ιστορια από την αρχή!

Ο αδεσποτούλης τζιντζερόγατος Νταν ήταν ένας αδέσποτος γατούλης υπερβολικά φιλικός, πάντα διαθέσιμος για χάδια και αγκαλιές, ένας από αυτούς τους γάτους που τραβούν τα βλέμματα στο δρόμο με τη γλυκύτητά τους! Ο Νταν μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων χωρίς να φέρει ιδιαίτερη αντίσταση! Εκεί γνώρισε την Πάρις, που όταν τον συνάντησε δεν μπορούσε να μην του δώσει σημασία. Τι σημασία δηλαδή που τον ερωτεύτηκε και αποφάσισε να τον φέρει στο σπίτι της. Επρόκειτο για έρωτα με την πρώτη ματια!

Ο φιλικός Νταν δεν έπαψε να είναι τρυφερός όμως ένιωθε μοναξιά γι’ αυτό πήγαινε συνέχεια ως την εξώπορτα του σπιτιού της Πάρις και άρχιζε να κυλιέται κάτω και να φωνάζει στις αδέσποτες γάτες που περνούσαν έξω από το σπίτι, ζητώντας απελπισμένα παρεούλα.

Σε παρόμοια φάση, με παρόμοιο μενταλιτέ ήταν και έτερος της ιστορίας μας, ο βασανισμένος Ντέιλ. Ο Ντέιλ ήταν μια από εκείνες τις αδέσποτες γάτες που από τη μια είναι και αυτός πολύ φιλικός από την άλλη έχει και κάποια θέματα τιμής που δεν μπορεί να αγνοήσει, αν κάποιος άλλος αρσενικός γάτος τον προκαλέσει. Έτσι βρέθηκε με πάρα πολλές πληγές και ένα μεγάλο απόστημα στο μέτωπο που χρειαζόταν επειγόντως εγχείρηση.

Ο Ντέιλ μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο για να λάβει τη φροντίδα που άξιζε σε αυτό τον λαχταριστό γάτο με το ιδιαίτερο πρόσωπο που έμοιαζε λυπημένο – αν και αυτό μάλλον οφείλεται περισσότερο στο απόστημά του. Έχοντας πλέον τη φροντίδα που του άξιζε ο Ντέιλ ήταν ένας πραγματικά χαρούμενος γάτος, από αυτούς που γίνονται πόλος έλξης για τους ανθρώπους – όπως ακριβώς και ο Νταν.

Ε και τότε τον είδε και αυτόν η Πάρις! Ξέροντας ότι ο Νταν χρειάζεται απεγνωσμένα μια παρέα, η Πάρις δεν το σκέφτηκε παραπάνω! Αποφάσισε να φέρει στο σπίτι της τον δεύτερο εκλεκτό της καρδιάς της, τον Ντέιλ. Φοβόταν βέβαια μήπως ο Νταν είχε τις αντιρρήσεις του.

Οι φοβίες της διαλύθηκαν στο λεπτό με τον ερχομό του Ντέιλ στο σπίτι. Ο Νταν τον πλησίασε και άρχισε να γλείφει την πληγή του Ντέιλ στο πρόσωπο, τρυφερά, στοργικά! Ήταν λες και δυο αδέρφια ξανασυναντιόταν έπειτα από καιρό. Οι δύο “D” με το που ήρθαν κοντά έγιναν αληθινοί φίλοι, αληθινά αδέρφια και πλέον τώρα και οι 3 τους (οι Πάρις και τα δύο υπέροχα αγόρια) είναι τελείως ικανοποιημένοι!

Σε ετούτο το σημείο επειδή ακριβώς δεν είναι τόσο παραμυθένια τα πράγματα όταν μια καινούρια γάτα έρχεται στο σπίτι (όπου υπάρχει ήδη μια παλιά γάτα) θελω να μοιραστώ τον διεξοδικό οδηγό της Μαρίας Σάββα για το πως να συμφιλιώσετε τις δύο γάτες ακριβώς ΕΔΩ.

Και κάπου εδώ η ιστορία μας φτάνει στο τέλος της, με το μέλλον να διαγράφεται λαμπρο για τουτους τους δύο μουστακαλήδες!Παρακάτω δείτε και μερικά τέλεια μαλτιμίδια με αυτούς τους δύο υπεροχους γάτους που δείχνουν πόσο στοργικοί είναι μεταξύ τους – ειδικά το βίδεο δεν πρέπει να το χάσετε:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό