Διχάζει το διαδίκτυο: Πέθανε ο σκύλος και η οικογένεια του τον μετέτρεψε σε χαλί

Η πρόθεση μπορεί να ήταν να τιμήσουν το κατοικίδιο τους και να συνεχίσουν με έναν τρόπο να το έχουν εντός της οικογένειας, αλλά η ταπεινή μας άποψη είναι πως μάλλον το παρατράβηξαν.. Ήδη έχουν προκληθεί τεράστιες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Πολλές φορές οι άνθρωποι στην προσπάθεια τους να τιμήσουν την μνήμη του κατοικιδίου τους όταν φεύγει από τη ζωή καταφεύγουν και σε κάποιες υπερβολές. Όμως, η οικογένεια από την Αυστραλία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.


Η απόφαση να μετατρέψουν τον σκύλο σε χαλί

Το σκυλί τους, ένα γκολντεν ριτρίβερ, πέθανε λοιπόν και η οικογένεια πήρε την απόφαση να μετατρέψει το αγαπημένο τη σκυλί σε χαλί για το σπίτι. Οι περισσότεροι μάλλον θα βρίσκεται το γεγονός ενοχλητικό ή αποκρουστικό, αλλά σύμφωνα με τον επαγγελματία τον οποίο προσέλαβε η οικογένεια, η ταρίχευση κατοικίδιων ζώων έχει αρχίσει να γίνεται ένας από τους πιο δημοφιλής τρόπους για να τιμήσει κάποιος ένα ζώο.

Τι είναι η ταρίχευση κατοικιδίων

«Η ταρίχευση κατοικίδιων έχει γίνει πραγματικά δημοφιλής τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου, οπότε είναι κάτι πολύ καινούργιο για τους περισσότερους ανθρώπους», δήλωσε στο Yahoo! News Australia η Μάντι, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Chimera Taxidermy με έδρα τη Μελβούρνη.

«Κάποια είναι περισσότερο συναισθηματικά ενθύμια, άλλα εκτίθενται αναπαυόμενα στα κρεβάτια τους ή με όποιον τρόπο ήθελαν οι ιδιοκτήτες τους να τα διατηρήσουν», πρόσθεσε. Η 29χρονη συμφώνησε ότι η μέθοδος «σίγουρα δεν είναι για όλους» και το σέβεται αυτό.

Η γυναίκα που ανέλαβε την ταρίχευση

Η Μάντι, η οποία ξεκίνησε την ταρίχευση όταν ήταν μόλις 18 ετών, μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram στον λογαριασμό της εταιρείας το χαλί από το γκόλντεν ριτρίβερ γράφοντας: «Όμορφο γκόλντεν ριτρίβερ που διατηρήθηκε ως χαλί για την οικογένειά του. Επιτέλους έτοιμος να πάει σπίτι του».

Το βίντεο έχει λάβει σχεδόν 5.000 προβολές και έχει κοινοποιηθεί 106 φορές μέχρι το πρωί της Τρίτης. Η Maddy εξήγησε στα σχόλια ότι θα διατηρηθεί το χαλί σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια.

Μοιράστηκε επίσης ότι η διατήρηση των κατοικίδιων ζώων ως γούνες «δεν είναι τόσο συνηθισμένη όσο οι άνθρωποι που θέλουν πλήρη ταριχευμένα κεφάλια» και τα περισσότερα από τα κατοικίδια ζώα που ταριχεύει κοιμούνται, αλλά μπορεί επίσης να κάνει τα χαλιά χωρίς τα κεφάλια των κατοικίδιων ζώων

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @chimerataxidermy

Οι κριτικές του κόσμου

Το αναμνηστικό έχει λάβει ανάμεικτες, αλλά κυρίως θετικές αντιδράσεις από τον κόσμο στα σχόλια, με ανθρώπους να λένε ότι η ιδέα είναι «όμορφη αλλά όχι για όλους». «Αν και μακάβριο και λυπηρό, αναρωτιόμουν πώς θα ήταν ο σκύλος μου μια μέρα να διατηρηθεί σαν χαλί», σχολίασε ένα άτομο.

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντέξω να το δω αυτό αφού πεθάνει ο γκόλντι μου», έγραψε ένας χρήστης με ένα emoji προσώπου που κλαίει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό