Διασώστες Σώζουν Παγιδευμένο Σκύλο Σε Τοίχο Μετά Από Άνοδο Θάλασσας Λόγω Παλίρροιας

Διασώστες Σώζουν Παγιδευμένο Σκύλο Σε Τοίχο Μετά Από Άνοδο Θάλασσας Λόγω Παλίρροιας

Σκύλος: Ο άτυχος σκύλος της ιστορίας μας βρισκόταν σε έναν τοίχο όταν από την μια στιγμή της άλλης λόγω παλίρροιας η στάθμη της θάλασσας ανέβηκε και παγιδεύτηκε αντιμετωπίζοντας ευθέως τον φόβο του πνιγμού.

Πώς σώθηκε ο άτυχος σκύλος

Το τμήμα διάσωσης του Ανατολικού Σάσεξ, έλαβε μια ανησυχητική κλήση το απόγευμα του Σαββατοκύριακου, μετά από ειδοποίηση για ένα σκυλάκι που βρισκόταν στα πρόθυρα του θανάτου στην ακτή της παραλίας του τόπου.

Ο σκύλος περπατούσε στην περιοχή όταν πήγε σε μια μικρή τοιχογραφία που ήταν αρκετά πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας . Παραδόξως, από το ένα δευτερόλεπτο στο άλλο , η παλίρροια άρχισε να ανεβαίνει γρήγορα , αφήνοντας το σκυλάκι παγιδευμένο, χωρίς καμία πιθανότητα να βγει από εκεί. Αν κολυμπούσε θα τον παρέσυρε η θάλασσα.

Οι διασώστες του Λιμενικού έδρασαν αμέσως

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου ήταν που κατάλαβε ότι ο γούνινος φίλος του κινδύνευε και ήταν πολύ κοντά στον πνιγμό λόγω της παλίρροιας. Ο άνδρας αποφάσισε να καλέσει το Λιμενικό, το οποίο έφτασε αμέσως στο σημείο.

Μόλις έφτασε η ομάδα των ειδικών έκτακτης ανάγκης ξεκίνησε τη διάσωση του σκύλου , η οποία ήταν επιτυχής. Το Λιμενικό ανέδειξε την ενέργεια του ιδιοκτήτη του σκύλου, αφού πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων προσπαθούν να σώσουν τα ζώα τους με δικά τους μέσα, θέτοντας τη ζωή τους σε σοβαρό κίνδυνο.

Αυτή τη φορά, το ατυχές περιστατικό ήταν περισσότερο μάθημα για τον κηδεμόνα του σκύλου παρά τιμωρία, αφού ήδη γνωρίζει ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να επιβλέπει το κατοικίδιό του ανά πάσα στιγμή.

Τώρα ο άνθρωπος μπορεί να πει ότι είναι τυχερός και να συνεχίζει να απολαμβάνει την παρέα του κατοικίδιου του κάθε μέρα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό