Δεν είχαν όλα τα έγγραφα για να επιβιβάσουν τον σκύλο και έτσι τον εγκατέλειψαν δεμένο σε έναν στύλο στο αεροδρόμιο

Οργή και αγανάκτηση στο διαδίκτυο για την εγκατάλειψη ενός σκύλου στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης: η οικογένεια δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα.

Τόση οργή στο κοινωνικό του δίκτυο για την είδηση ​​που μόλις έφτασε από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Ένας φτωχός σκύλος που εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες του δεμένος σε έναν πάσσαλο. Μια οικογένεια που έπρεπε να επιβιβαστεί και δεν είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει μαζί της τον σκύλο της οικογένειας.

Έτσι, αντί να εγκαταλείψουν αυτό το ταξίδι, σκέφτηκαν να τον αφήσουν στο αεροδρόμιο . Θα μπορούσαν να είχαν αναβάλει την πτήση ή ακόμη και να καλέσουν έναν φίλο ή άλλο μέλος της οικογένειας που θα μπορούσε να είχε φροντίσει τον καημένο τον σκύλο. Αντίθετα εκείνοι οι άκαρδοι τον άφησαν δεμένο σε ένα κοντάρι , σαν ένα παλιό αντικείμενο χωρίς αξία, το οποίο μπορούσαν να εγκαταλείψουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ευτυχώς, ένας αστυνομικός των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης του Αστυνομικού τμήματος από τη Νέα Υόρκη κατάλαβε τι είχε συμβεί και πήγε αμέσως να σώσει το σκυλάκι. Επικοινώνησε με την ένωση New York Bully Crew και εξήγησε στους εθελοντές τι είχαν κάνει αυτοί οι άνθρωποι στο κατοικίδιό τους.

Το σκυλάκι αφέθηκε αμέσως ελεύθερο και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο Animal Care Centers του Μπρούκλιν . Βρέθηκε σε ένα κρύο κουτί, προδομένος από αυτούς που αγαπούσε. Φοβισμένος, μπερδεμένος και λυπημένος. ΟΙ διασώστες, βλέποντάς τον, τον λυπήθηκαν.

Ο εγκαταλελειμμένος σκύλος ονομάζεται Κόλα

Μετά από έρευνα, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα θηλυκό Χάσκι ονόματι Kola . Ένα καλό και κοινωνικό σκυλάκι, που αλληλοεπιδρούσε αμέσως με τους ανθρώπους του και με τους άλλους τετράποδους φίλους της δομής.

Η αστυνομία άνοιξε φάκελο έρευνας και κατήγγειλε την οικογένεια για εγκατάλειψη ζώων. Μια πρακτική αποποίησης ιδιοκτησίας , χάρη στην οποία οι εθελοντές θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην υιοθεσία της Κόλα και να της βρουν μια στοργική οικογένεια, που δεν θα την εγκαταλείψει δεμένη σε στύλο αεροδρομίου.

Η είδηση ​​πυροδότησε την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό