Δε δίστασε λεπτό: Άνδρας πήδηξε από γέφυρα και έσωσε τον σκύλο του από πνιγμό

Ο ιδιοκτήτης του Ρίβερ δεν δίστασε και πήδηξε από τη γέφυρα για να σώσει τη ζωή του. Αν δεν ήταν αυτός, ο σκύλος θα είχε πεθάνει

Ο Ρίβερ ταξίδευε με αυτοκίνητο με την οικογένειά του όταν η κυκλοφορία μπλόκαρε μετά από ένα σοβαρό ατύχημα. Μετά από περισσότερα από 30 λεπτά ακίνητης στάσης, ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον έβγαλε έξω με το λουρί, σε μια προσπάθεια να τον πάει σε μικρή απόσταση, για να κάνει την ανάγκη του.

Ο σκύλος βλέποντας τον ποταμό ήταν τόσο ενθουσιασμένος, που πήδηξε από τη γέφυρα , πέφτοντας στον κόλπο από κάτω. Trovinger , αυτό είναι το όνομα του άνδρα, ήταν σε πανικό και δεν ήξερε τι να κάνει. Αρχικά, παρακολούθησε τον σκύλο του να κολυμπά στο νερό για αρκετά λεπτά πριν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Στο ποτάμι πνιγόταν.

Έτσι, καθοδηγούμενος από το ένστικτό του, βούτηξε αμέσως στο νερό , πηδώντας από τη γέφυρα.

Στην αρχή το μικρό σκυλάκι προσπάθησε να κρατηθεί από τον ανθρώπινο μπαμπά του, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και των δύο.

Τα πρώτα δύο λεπτά ήταν δύσκολο, αλλά μετά κατάφερα να τον ηρεμήσω. Και όλα πήγαν καλά.

Όλοι οι οδηγοί κατέβηκαν από τα οχήματά τους και στάθηκαν να παρακολουθούν τη σκηνή, προσπαθώντας να ενθαρρύνουν αυτόν τον ήρωα.

Ένας από τους παρευρισκόμενους μάλιστα πέταξε στο νερό σωσίβιο για σκύλους. Δεν ήταν αρκετά μεγάλο για τον Ρίβερ, αλλά τον βοήθησε να παραμείνει στη ζωή ενώ ο πατέρας του τον τράβηξε σε ασφάλεια.

Στο μεταξύ, στο σημείο έχει φτάσει και μια ομάδα γιατρών , έτοιμη να προσφέρει όλη την απαραίτητη φροντίδα. Ευτυχώς, ο άντρας και ο σκύλος ήταν και οι δύο καλά. Ήταν κουρασμένοι, αλλά αβλαβείς.

Όταν οι άνθρωποι τον ρώτησαν γιατί ρίσκαρε τη ζωή του για τον σκύλο του, ο Τρόβινγκερ απάντησε ότι θα το έκανε ξανά χωρίς δισταγμό .

Είναι ο φίλος μου και τον αγαπώ.

Η ιστορία αυτού του ανθρώπου έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και σίγουρα δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Δεν θα πηδούσαν όλοι από μια γέφυρα για να σώσουν το κατοικίδιό τους. Αλλά αυτός ο ήρωας ναι και χάρη σε αυτόν ο Ρίβερ είναι ζωντανός σήμερα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό