Δάκρυα στα Μάτια ενός Σκύλου που περιμένει να τον Σκοτώσουν στο Εμπόριο Κρέατος Σκύλου βλέπει μια Γυναίκα

Μια γιατρός ονόματι Susana Somali περνούσε από ένα σφαγείο στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, όταν ένα ανησυχητικό θέαμα την έκανε να σταματήσει στα ίχνη της, γράφει ilovemydogsomuch

Για πρώτη φορά στη ζωή της, η Σουζάνα παρατήρησε σκυλιά να ετοιμάζονται για σφαγή. Τα περισσότερα από τα σκυλιά ούρλιαζαν αβοήθητα στα στενά κλουβιά τους, ενώ άλλα είχαν δεμένα τις μουσούδες τους με πλαστικό. μάτια ενός σκύλου που περιμένει να τον σκοτώσουν. Μίλησε με τον χασάπη και με τρόμο ανακάλυψε ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που εμπλέκονταν στο υπόγειο εμπόριο κρέατος σκύλου. Ενώ δεν μπόρεσε να αποκαλύψει το όνομα του χασάπη, κατάφερε να σώσει τα σκυλιά που είχαν παραταχθεί για σφαγή.

Σταδιακά, η Σουζάνα έμαθε ότι πολλοί ιδιοκτήτες που δεν είχαν χρήματα πουλάνε εύκολα τα σκυλιά τους στους εμπόρους κρέατος. Τα περισσότερα τοπικά αδέσποτα σκυλιά ήταν επίσης καταδικασμένα καθώς τελικά έγιναν απόθεμα για αυτήν τη βιομηχανία. ένα καταφύγιο για όλα τα εγκαταλελειμμένα και άστεγα σκυλιά της περιοχής. Ξεκίνησε με 70 σκυλιά, αλλά τώρα εκτρέφει πάνω από 1.400 σκυλιά υπό τη φροντίδα της – τα περισσότερα από αυτά διασώζονται από τα σφαγεία που είναι σπαρμένα σε όλη την πόλη. Τα λειτουργικά της έξοδα ξεπερνούν τα 29.000 δολάρια κάθε μήνα.

Περίπου ένα εκατομμύριο σκυλιά δολοφονούνται βάναυσα κάθε χρόνο στην Ινδονησία για να «κοσμήσουν τα μενού» εκατοντάδων εστιατορίων «με λιχουδιά». Η πρόσφατη πανδημία αύξησε μόνο αυτόν τον αριθμό, καθώς οι ιδιοκτήτες που υποφέρουν οικονομικά είναι πιο απελπισμένοι από ποτέ να πουλήσουν τα «βαριά» σκυλιά τους.

Το απόλυτο στόχος είναι να εξαλειφθούν τα ίχνη του εμπορίου κρέατος σκύλου από τον κόσμο. Αλλά με 20 νέες διασώσεις να έρχονται κάθε εβδομάδα, το έργο γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Ακόμα κι έτσι, η Σουζάνα είναι αποφασισμένη να παραμείνει στο μονοπάτι της και να συνεχίσει να αγωνίζεται και να ευαισθητοποιεί ενάντια σε αυτό το άσχημο εμπόριο. Ευχόμαστε σε αυτή την καταπληκτική γυναίκα καλή τύχη στην ευγενή της σταυροφορία.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό