Coco: Το μικρό κουτάβι που βρέθηκε δίπλα σε ένα παπούτσι σώθηκε από εθελοντή

Εγκατέλειψαν κουτάβι δίπλα σε ένα παπούτσι και σώθηκε από εθελοντή

Κουτάβι: Ο Γκόραν Μαρίκοβιτς απέδειξε πως υπάρχουν άνθρωποι και Άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Ο νεαρός Σέρβος άνδρας είχε από μικρός μεγάλη αγάπη προς τα ζώα. Σε ένα συνηθισμένο του περίπατο βρήκε το μικρό κουτάβι εγκατελειμένο δίπλα σε ένα παπούτσι. Το μικρό κουτάβι λίγων ημερών διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή του. Ο Γκόραν αποφάσισε να το πάρει σπίτι του.

Ο συνηθισμένος περίπατος του Γκόραν

Μια εικόνα σπαρακτική δημοσιοποιήθηκε στον ιστό πριν από λίγες ημέρες, από έναν άνδρα που ονομάζεται Γκόραν Μαρίκοβιτς . Αυτός ο εθελοντής με τη τεράστια καρδιά του, έσωσε τη ζωή ενός κουταβιού που ονομάζεται Coco , το οποίο βρήκε ζωντανό σε ένα παπούτσι . Ήταν το μόνο που είχε που τον έκανε να νιώσει ασφαλής.

Ευτυχώς, στον κόσμο, δεν υπάρχει μόνο η κακία και η σκληρότητα του ανθρώπου. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν τεράστια καρδιά απέναντι σε αυτούς που είναι μόνοι και αβοήθητοι.

Ο Γκόραν για παράδειγμα ζει στη Σερβία και από τότε που ήταν παιδί, είχε πάντα μια βαθιά αγάπη για τα ζώα . Στην πραγματικότητα μέχρι σήμερα έχει περισσότερα από 100 σκυλιά στο σπίτι του, τα οποία βρήκε να ζουν ως αδέσποτα.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια μιας από τις συνηθισμένες περιπολίες του , μέχρι τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Περπατούσε σε έναν έρημο δρόμο στην πόλη του, όταν ξαφνικά άρχισε να ακούει ένα απελπισμένο κλάμα.

Συνέχισε να ψάχνει και λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε μπροστά σε μια σπαρακτική σκηνή . Βρήκε το κουτάβι, το οποίο ήταν μόλις λίγων ημερών, εγκαταλειμμένο δίπλα σε ένα παλιό παπούτσι. Ήταν σε σοβαρό κίνδυνο γιατί δεν είχε φαγητό και φρόντιζε μόνος τον εαυτό του.

Ο άντρας προσπάθησε να κοιτάξει τριγύρω για τη μαμά της, αλλά όλες οι προσπάθειές του δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τελικά, αποφάσισε να το πάρει στο σπίτι του.

Η νέα ζωή της μικρής Κοκό

Ευτυχώς ένας από τους φίλους του αποφάσισε να κρατήσει το μικρό κουτάβι και για εβδομάδες χρειάστηκε θεραπεία . Έκανε τα πάντα για να τον κάνει να νιώσει καλά και πάνω απ ‘όλα για να είναι υγιής.

Η Coco κατάφερε να ξεχάσει εκείνη την κακή εμπειρία λίγο αργότερα. Στην πραγματικότητα δεν έχασε ποτέ την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους. Σήμερα είναι ένας σκύλος χαρούμενος και ικανοποιημένος από όλα όσα έχει.

Το άνδρας που την πήγε σε αναδοχή οικογένεια, όταν ήρθε η ώρα να την αφήσει, αποφάσισε να την υιοθετήσει για πάντα. Στην πραγματικότητα, ο Γκόραν βρίσκεται στον έβδομο ουρανό κάθε φορά που βλέπει τις φωτογραφίες του, καθώς γνωρίζει ότι είναι περιτριγυρισμένος από μια αγαπημένη οικογένεια , η οποία τον φροντίζει με τον καλλίτερο τρόπο για να νιώθει προστατευμένος.

Ένα χρόνο αργότερα, η Coco δεν μοιάζει καθόλου με το άρρωστο κουτάβι που βρέθηκε κρυμμένο πίσω από ένα παπούτσι. Έχει μεγαλώσει σε ένα ευτυχισμένο σπίτι και έγινε ένα χνουδωτό σκυλί που είναι πάντα ενθουσιασμένο να βρίσκετε σε περιπέτειες με την οικογένειά της.

Ο Μαρίνκοβιτς εύχεται κάθε αδέσποτο ζώο στον κόσμο να είναι τόσο τυχερό όσο η Κοκό. Αλλά με τη βοήθεια ανθρώπων όπως ο Μαρίνκοβιτς, αυτά τα σκυλιά είναι ένα βήμα πιο κοντά για να έχουν τη ζωή που τους αξίζει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό