Χριστουγεννιάτικο Δώρο Στον Σκύλο Τους: Οικογένεια Υιοθετεί Την Αδερφή Του Και Χαρίζει Πολλαπλά Χαμόγελα!

Χριστουγεννιάτικο Δώρο Στον Σκύλο Τους: Οικογένεια Υιοθετεί Την Αδερφή Του Και Χαρίζει Πολλαπλά Χαμόγελα!

Σκύλος: Μια οικογένεια αποφασίζει να χαρίσει στον σκύλο το πιο υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Υιοθέτησαν την μικρή αδερφή του από καταφύγιο.

Oι κηδεμόνες του σκύλου αποφάσισαν να κάνουν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο για το αγαπημένο τους κατοικίδιο. Οι ιδιοκτήτες του Λούθερ Μάρκ και Σάρα ανησυχούσαν για το σκυλί τους για λίγο.

Από τότε που ο Storm , ο άλλος σκύλος της οικογένειας, πέθανε, το σκυλάκι ένιωθε μόνο και ήταν λυπημένο. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει ένα άλλο τετράποδο για να τον συντροφεύει.

Ένα ειδικό δώρο για τα Χριστούγεννα: ένας σκύλος και η αδερφή του συναντιούνται και πάλι.

Τα δύο σκυλιά επανενώθηκαν

Αναζητώντας το νέο τετράποδο μέλος της οικογένειας, οι ιδιοκτήτες του Λούθερ ρίχνουν μια ματιά στον ιστότοπο Dogs Trust Leeds και βρήκαν μια φωτογραφία του Τζέσι, ενός σκύλου που έμοιαζε πολύ με το σκύλο τους.

Ο Mark και η Sarah στράφηκαν στον κτηνοτρόφο από τον οποίο είχαν πάρει το σκυλί τους για να μάθουν περισσότερα. Ο άντρας τους ενημέρωσε ότι, πιθανώς, ένα από τα κουτάβια ήταν στο καταφύγιο Dogs Trust Leeds.

Σε αυτό το σημείο το ζευγάρι δεν είχε πλέον αμφιβολίες: η Τζέσι ήταν αδερφή του Λούθερ.

Ο σκύλος, σε αντίθεση με τον μικρό αδερφό της, δεν είχε μια εύκολη ζωή. Το κοριτσάκι είχε υιοθετηθεί και επανέλθει στο καταφύγιο αρκετές φορές.

Η οικογένεια που φρόντισε την Τζέσι την είχε φέρει πίσω στο καταφύγιο επειδή ο σκύλος δεν ταίριαζε με την γάτα τους . Οι εθελοντές της δομής βρήκαν άλλους ιδιοκτήτες πρόθυμους να υιοθετήσουν το σκυλάκι, αλλά το τετράποδο επέστρεφε μετά από 24 ώρες.

Δυστυχώς, η προηγούμενη εμπειρία της είχε σημαδέψει βαθιά τον σκύλο που τώρα είχε δυσκολία να σχετίζεται με άλλους ανθρώπους και ζώα.

Όταν γνώρισαν για πρώτη φορά την Τζέσι, πήραν μαζί τους τον Λούθερ . Οι ιδιοκτήτες δεν είναι σίγουροι ότι τα δύο κουτάβια έχουν αναγνωρίσει το ένα το άλλο, αλλά από την πρώτη στιγμή δημιούργησαν μια εξαιρετική κατανόηση.

Ο Μαρκ και η Σάρα δεν είχαν αμφιβολίες και πήραν το σκυλάκι μαζί τους

«Η Τζέσι ήταν πολύ νευρική όταν έφτασε, αλλά σε λίγο χρόνο προσαρμόστηκε. Τώρα είναι ένα εντελώς διαφορετικό σκυλί, είναι στοργικό και παιχνιδιάρικο ».

Από την πρώτη τους συνάντηση, τα δύο μικρά σκυλιά έχουν γίνει σχεδόν αδιαχώριστα. Και το να είναι μαζί είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να είχε λάβει για τα Χριστούγεννα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό