Χρήστες Διαδικτύου Σώζουν Έγκυο Αγελάδα – Διέφυγε 6 Φορές Την Σφαγή Της!

Χρήστες Διαδικτύου Σώζουν Έγκυο Αγελάδα – Διέφυγε 6 Φορές Την Σφαγή Της!

Αγελάδα: Χρήστες του Διαδικτύου βοήθησαν έγκυο αγελάδα να δραπετευσει από το σφαγείο και να φτάσει σε ασφαλές καταφύγιο για να γεννήσει το μωρό της.

Η θέληση να ζήσει και να γεννήσει με ασφάλεια το παιδί της, αυτή την αγελάδα ήταν τόσο δυνατή που στο τέλος κατάφερε να ξεφύγει για πάντα από το σφαγείο όπου επρόκειτο να σκοτωθεί. Η ιστορία της έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο και οι εικόνες έχουν συγκινήσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και από τις 5 ηπείρους. Εδώ είναι η ιστορία της.

Η αγελάδα είχε ήδη φύγει από το σφαγείο 6 φορές σε δύο εβδομάδες. Όποτε έφευγε, κατευθυνόταν προς το καταφύγιο «Vale da Rainha», που βρίσκεται στο Minas Gerais της Βραζιλίας.

Βλέποντας πόσο αποφασισμένη ήταν, οι υπεύθυνοι του καταφυγίου αποφάσισαν να την αγοράσουν. Χάρη σε μια κινητοποίηση της καθημερινής «Só Notícia Boa», μαζί με τους αναγνώστες του στο Διαδίκτυο, το καταφύγιο έλαβε οικονομική υποστήριξη για να αγοράσει το ζώο και να τη σώσει από τη σφαγή.

Αφού αγοράστηκε και πήγε να ζήσει στο καταφύγιο, η αγελάδα ονομάστηκε «Θείος Δάσκαλος». Εκεί γέννησε ένα μοσχάρι με το όνομα Shakti.

Τα ονόματα επιλέχθηκαν μετά από δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε από το Só Notícias Boa.

Δυστυχώς, λίγο μετά τη γέννησή της, η μικρή Shakti είχε ένα ατύχημα. Η μητέρα της σε μια στιγμή ταραχής και φόβου τη χτύπησε κατά λάθος.

Μετά το περιστατικό, το μοσχάρι λιποθύμησε. Οι κτηνίατροι έδρασαν αμέσως και κατάφεραν να σώσουν το ζώο που ήταν μόλις λίγων ημερών.

Τώρα ξεκινούν και οι δύο μια νέα ιστορία, μακριά από εκείνο το σφαγείο, ένα μέρος γεμάτο φόβο και θλίψη.

Ελπίζουμε όλα τα ζώα που γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης να έχουν αίσιο τέλος, όπως ακριβώς ο πρωταγωνιστής της παραπάνω ιστορίας. Ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους αγωνίζονται για αυτό.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό