Χήνα Σώζει Σκύλο Από Ευθανασία Και Γίνονται Αχώριστοι Φίλοι

Χήνα Σώζει Σκύλο Από Ευθανασία Και Γίνονται Αχώριστοι Φίλοι

Αυτό το μεγαλόσωμο σκυλί σώθηκε από την ευθανασία από μια υπέροχη χήνα: οι δυο τους έχουν γίνει πλέον αχώριστοι.

Η ιστορία της Geraldine και του Rex είναι πραγματικά συγκινητική. Η Geraldine είναι μια υπέροχη χήνα, ενώ ο Rex είναι ένας μεγαλοπρεπής Γερμανικός Ποιμενικός. Χάρη σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη φιλία, το μεγαλόσωμο σκυλί απέφυγε την ευθανασία και άρχισε να ζει ξανά.

Ο Ρεξ δεν είχε απλό παρελθόν. Με τον καιρό έγινε σκληρός, γκρινιάρης και έτοιμος να δείξει τα δόντια του με κάθε ευκαιρία. Ένα πραγματικά θυελλώδες παρελθόν, που οδήγησε το μεγάλο σκυλί να επιτεθεί σε οποιονδήποτε βρισκόταν εντός εμβέλειας, ανθρώπους και ζώα.

Η Geraldine, από την άλλη πλευρά, είναι υπάκουη και κοινωνική . Η συνάντησή τους είναι ευλογία για τον Γερμανικό Ποιμενικό και έχει σημαδέψει τη ζωή και των δύο προς το καλύτερο. Έγιναν αχώριστοι μόλις γνωρίστηκαν. Μια φιλία που μοιάζει σουρεαλιστική, αλλά έσωσε μια ζωή.

Όλα ξεκίνησαν στο Puriton Horse and Animal Rescue , ένα καταφύγιο που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Ρεξ, δυστυχώς, ήταν στη λίστα για ευθανασία. Ήταν ένα πολύ επιθετικό σκυλί λόγω της κακομεταχείρισης που είχε υποστεί από μικρός.

Δεν εμπιστευόταν πλέον κανέναν, ούτε ανθρώπους ούτε ζώα. Μούγκριζε με όποιο ζωντανό πράγμα ερχόταν μπροστά του. Όλα αυτά μέχρι που γνώρισε την Τζεραλντίνα. Η χήνα έφτασε στο καταφύγιο επειδή η πρώην οικογένειά της δεν μπορούσε πλέον να τη φροντίσει.

Αρχικά περνούσε το χρόνο της με την πάπια Ντόναλντ και τους άλλους συντρόφους της, αλλά στη συνέχεια συνάντησε τον μεγάλο σκύλο. Και αυτός, από εκείνη τη στιγμή, άλλαξε για πάντα και η υπόθεση της ευθανασίας απομακρυνόταν όλο και περισσότερο.

« Είναι τόσο κωμικό να τους βλέπεις να αγκαλιάζονται ή να παίζουν», είπε η Sheila Brislin , η γυναίκα που διευθύνει το Puriton Horse. Είπε επίσης ότι μόλις ο Ρεξ πρόκειται να κάνει μια βόλτα, η Τζεραλντίν τον ακολουθεί και το αντίστροφο.

«Είναι πολύ τρυφεροί και πάντα της γλείφει το κεφάλι και τη φιλάει. Αγκαλιάζονται σφιχτά και κοιμούνται μαζί κάθε βράδυ.

Κανονικά κάθε πουλί που διέσχιζε το μονοπάτι του θα το είχε φάει ο Ρεξ αλλά όχι τη Τζεραλντίνα». Με λίγα λόγια, αυτή η φιλία συγκίνησε τον κόσμο. Κυρίως όμως άλλαξε τη ζωή και των δύο. Ή μάλλον έσωσε στην κυριολεξία τη ζωή του Ρεξ!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό