Χαβάη: Άνδρας Σώζει Σκύλο Που Έπεσε Μέσα Από Ενεργό Ηφαίστειο (vid)

Χαβάη: Άνδρας Σώζει Σκύλο Που Έπεσε Μέσα Από Ενεργό Ηφαίστειο

Χαβάη: Συγκλονιστικό video από την Χαβάη – Διασώστης ήρωας δεν διαστάζει λεπτό να κατέβει μέσα σε ενεργό ηφαίστειο και να σώσει το άτυχο σκυλάκι που είχε πέσει μέσα σε μια ηφαιστειακή σχισμή.

Στη Χαβάη, στο νησί Χίλο, ένας σκύλος έπεσε σε μια ηφαιστειακή σχισμή κοντά στο ηφαίστειο Κιλαουέα . Το ζώο παρέμεινε κολλημένο εκεί για δύο ημέρες, προτού εντοπιστεί χάρη στον ιχνηλάτη GPS που είχαν τοποθετήσει στο κολάρο του.

Για να τη βοηθήσει, κλήθηκε ένας γνωστός διασώστης από το αρχιπέλαγος της Χαβάης. Ο Kawika Singson είναι γνωστός για το ότι δεν φοβάται τα ηφαίστεια καθώς συχνά τα πλησιάζει για να τα εξερευνήσει και να τραβήξει φωτογραφίες όταν αυτά εκρήγνυνται. Στο παρελθόν, έχει ήδη σώσει δύο σκυλιά κολλημένα σε ηφαιστειακές ρωγμές.

«Έλαβα ένα μήνυμα για έναν σκύλο που είχε πέσει σε μια ηφαιστειακή σχισμή βαθιά μέσα στο τροπικό δάσος, οπότε έκανα το ταξίδι 160 χιλιομέτρων για να προσπαθήσω να σώσω τον σκύλο ».

Οπλισμένος με θάρρος, ο Kawika Singson εξοπλίστηκε με εξοπλισμό αναρρίχησης και έπεσε πάνω από 7 μέτρα μέσα στο ηφαίστειο σε μια προσπάθεια να φτάσει το σκυλί. Μόλις έφτασε στο ζώο, που ονομαζόταν Malka, κατάφερε να το αρπάξει και να το σηκώσει χρησιμοποιώντας μια ζώνη ασφαλείας. Αυτή η επιχείρηση ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη επειδή η ηφαιστειακή σχισμή ήταν πολύ στενή και η Kawika Singson κινδύνευε να εκτεθεί σε υψηλές θερμοκρασίες και τοξικά αέρια.

Στο τέλος, η αποστολή διάσωσης πήγε πολύ καλά και ολόκληρη η σκηνή γυρίστηκε χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα της Kawika Singson και τη βοήθεια ενός εξωτερικού ατόμου. Αν και έπεσε πολλά μέτρα και δεν είχε νερό ή φαγητό για δύο μέρες, ο σκύλος είναι καλά στην υγεία του.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό