Χανιά: Πέθανε τελικά η αδέσποτη σκυλίτσα που την κατέφαγαν τα σκυλιά κάποιου που τα βάζει να θανατώνουν ζώα

Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα, όπως μαθαίνουμε από το φιλοζωικό σύλλογο Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection, για τη σκυλίτσα Ασπρούλα, την οποία δάγκωσαν πριν από μερικές μέρες στη Χρυσή Ακτή στα Χανιά τρία δεσποζόμενα σκυλιά, ράτσας Μαλινουά, τα οποία αφήνει ο κηδεμόνας τους να κάνουν επιθέσεις και να σκοτώνουν αδέσποτα. Η Ασπρούλα δεν τα κατάφερε.

Η ιστορία μοιάζει απίστευτη, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο εν λόγω κηδεμόνας των σκύλων, τον οποίο γνωρίζουν, κυκλοφορεί στην περιοχή της Χρυσής Ακτής με τρία Μαλινουα, 30 κιλών το καθένα, χωρίς λουρί, τα οποία αφήνει να κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε ζώα, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια τα αποτρέψει.

Τα τραύματα της σκυλίτσας ήταν φοβερά. Στην ωμοπλάτη έλειπε ολόκληρος ο μυς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σηκώσει το κεφάλι της. Το δέρμα πάνω από την ωμοπλάτη σε μεγάλη επιφάνεια είχε αρχίσει να σαπίζει από τη μόλυνση από τα δαγκώματα, και υπήρχε ένα κενό που δεν άφηνε το δέρμα να επουλωθεί. Το ζωάκι δεν άντεξε τους φριχτούς πόνους.

Οι εθελοντές της ομάδας Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection, όταν ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κατέθεσαν καταγγελία στο ΑΤ Χανίων, αφού ο κηδεμόνας των 3 σκύλων είναι γνωστός. Δέχτηκαν μάλιστα και πολλά τηλεφωνήματα εξοργισμένων συμπολιτών για επιθέσεις στα ζώα τους, κατά τη διάρκεια περιπάτου στην περιοχή. Υπάρχει και επώνυμη καταγγελία από γυναίκα για επίθεση στην ίδια.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του συλλόγου, η αστυνομία πήγε να συλλάβει το δράστη αλλά δεν τον βρήκε.

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό