Άτυχη Σκυλίτσα Παθαίνει Κάταγμα Στο Ποδί, Ο Ιδιοκτήτης Ζητάει Να Γίνει Ευθανασία Αλλά Κτηνίατρος Σώζει Τη Ζωή Της

Άτυχη Σκυλίτσα Παθαίνει Κάταγμα Στο Ποδί, Ο Ιδιοκτήτης Ζητάει Να Γίνει Ευθανασία Αλλά Κτηνίατρος Σώζει Τη Ζωή Της

Η Χόουπ υπέστη κατάγματα στο πόδι της από την επίθεση κάποιων σκύλων και ο ιδιοκτήτης της θέλησε να της κάνει ευθανασία, αλλά την έσωσαν έγκαιρα.

Η Πρωτοχρονιά είναι μία μέρα για να γιορτάσουμε μια νέα εποχή ζωής και οι στιγμές που έρχονται, ωστόσο, ούτε σε αυτές τις ημέρες δεν παύουν να συμβαίνουν ορισμένες αδικίες που επηρεάζουν τα ζώα , όπως ορισμένα κατοικίδια.

Στο πλήρες πάρτι για την άφιξη του 2022, μια σκυλίτσα με το όνομα Hope δέχθηκε επίθεση από δύο άλλα σκυλιά και το ένα της πόδι έσπασε κατά τη διάρκεια του καβγά. Επέζησε, αλλά ήταν αρκετά άτυχη να έχει έναν ιδιοκτήτη που δεν ήθελε να την πάει στον κτηνίατρο και προτίμησε να της κάνει ευθανασία.

Μια βιαστική και σκληρή απόφαση, αλλά ευτυχώς ένας υπεύθυνος ελέγχου ζώων παρατήρησε τη στιγμή και την πήγε σε ένα καταφύγιο . Η Ελπίδα έγινε δεκτή στο Rusty Rescue Ranch , στην πόλη της Βόρειας Καρολίνας (Ηνωμένες Πολιτείες).

Μόλις έφτασε, την πήγαν σε κτηνίατρο για να εξετάσει τα τραύματά της και να τη θεραπεύσει όπως της άξιζε. Κατά τη διάρκεια του τσεκάπ διαγνώστηκε με κατάγματα στο πόδι , καθώς και παράσιτα στην καρδιά και τα έντερα .

«Η Χόουπ έχει δύο κατάγματα και στην κνήμη και στην περόνη της. Βγήκε επίσης θετική για διροφιλαρίωση, έχει αγκυλόστομα και σκουλήκια », ανέφερε στο Facebook η Rusty Rescue Ranch .

Το τραυματισμένο πόδι της Hope είναι σε γύψο.

Μέσω του κοινωνικού δικτύου , ο Rusty Rescue Ranch ζήτησε επίσης δωρεές για τη θεραπεία κατά των παρασίτων στην καρδιά και τα έντερα του, καθώς και για τη λύση για το άκρο του.

«Ο κτηνίατρος (Carefirst Animal Hospital) μας είπε ότι θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να τοποθετήσει μια πλάκα για να επιτρέψει στο πόδι να επουλωθεί ή να ακρωτηριαστεί. Και οι δύο επιλογές θα είναι ακριβές », ανέφερε το καταφύγιο στο Facebook .
Ο στόχος που πρέπει να επιτευχθεί είναι περισσότερα από χίλια δολάρια , αλλά οι εθελοντές δεν χάνουν την ελπίδα τους και έχουν διαδώσει το μήνυμα μέσω διαφορετικών ιστοσελίδων.

Σύμφωνα με το CBS17 , η Hope είναι στην ευχάριστη θέση να τη βοηθήσουν και μόλις χειρουργηθεί, θα της βρουν μια νέα οικογένεια μέσω της υιοθεσίας .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό