Αστυνομικός Υιοθετεί Αδέσποτο Τραυματισμένο Κουτάβι Που Είχε Δεχθεί Επίθεση Από Άλλο Ζώο

Αστυνομικός Υιοθετεί Αδέσποτο Τραυματισμένο Κουτάβι Που Είχε Δεχθεί Επίθεση Από Άλλο Ζώο

Κουτάβι: Πόσο υπέροχη κίνηση από τον συγκεκριμένο αστυνομικό να σώσει το άτυχο κουτάβι και να το υιοθετήσει. Έχετε αναρωτηθεί άραγε πόσα εκατομμύρια ίσως σκυλιά έχουν εγκαταλειφθεί ή γεννηθεί στον δρόμο; Πώς επιβιώνουν; πώς τα βγάζουν πέρα κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν;

Αλλά ακριβώς όπως αυτή η πραγματικότητα υπάρχει, υπάρχουν επίσης οργανώσεις και άνθρωποι που αφιερώνουν την καθημερινότητά τους για να τους σώσουν και να τους παρέχουν ένα σπίτι.

Πριν από λίγες μέρες ένας αστυνομικός από το Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών, ονόματι Μάθιου Ο’ Χάνλον , βρέθηκε σε αυτό το σταυροδρόμι, αφού συνάντησε ένα κουτάβι πίτμπουλ 14 εβδομάδων που βρέθηκε από τον ίδιο και την ομάδα του να περιφέρεται στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Good Morning America , το κουτάβι περιπλανιόταν σε βιομηχανική περιοχή. Αφού τον άφησαν σε ένα καταφύγιο με τους συναδέλφους του, ένιωσε ότι έπρεπε να φροντίσει αυτό το μικρό σκυλάκι, καθώς τραυματίστηκε και πιθανότατα δεν μπορούσε να υιοθετηθεί σύντομα.

« Όταν βλέπεις ένα πίτμπουλ με τραυματισμό, είναι δύσκολο να το αφήσεις να φύγει », είπε ο Μάθιου, ο οποίος εξήγησε επίσης ότι έψαχνε να υιοθετήσει ένα κουτάβι εδώ και πολύ καιρό.

Ο αστυνομικός τον μετέφερε σε κτηνίατρο όπου νοσηλεύτηκε για τον τραυματισμό του στο κεφάλι. Εκεί ανακάλυψαν ότι είχε δάγκωμα ενός άλλου ζώου που πιθανότατα του είχε επιτεθεί όταν τριγυρνούσε στους δρόμους.

Ο Μάθιου ονόμασε το pitbull του Thor καθώς είναι φανατικός της Marvel. Μαζί με αυτό, είπε ότι ήθελε να προσπαθήσει να εξαλείψει την προκατάληψη εναντίον αυτής της φυλής, η οποία ορίζεται από τους ανθρώπους ως «επιθετική».

« Είναι τα πιο αγαπημένα και στοργικά σκυλιά που είχα ποτέ. Είναι λυπηρό να τους βλέπεις να παίρνουν μια κακή τροπή ενώ στην πραγματικότητα είναι ο τρόπος που μεγάλωσαν », πρόσθεσε.

Τώρα το κουτάβι αναρρώνει στο σπίτι του αξιωματικού, όπου επιτέλους θα μπορεί να έχει τροφή, στέγη και φροντίδα. « Σε κάνει να νιώθεις καλά που μπορείς να βοηθήσεις ένα κουτάβι σαν αυτό, παρά το τι του έχει συμβεί », έκλεισε ο αστυνομικός.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό