Αστυνομικός Σώζει Κουτάβι Από Χαράδρα 30 Μέτρων Και Περαστικός Τον Υιοθετεί

Αστυνομικός Σώζει Κουτάβι Από Χαράδρα 30 Μέτρων Και Περαστικός Τον Υιοθετεί

Παρά την πτώση από μεγάλο ύψος, το κουτάβι δεν έπαθε τίποτα ως εκ θαύματος. Ο πολίτης που είχε αναφέρει το περιστατικό τον πήγε σε κτηνίατρο και στη συνέχεια τον μετέφερε στο σπίτι του.

Όταν τα κουτάβια πρέπει να ζουν στο δρόμο για διάφορους λόγους, όχι μόνο πρέπει να αντιμετωπίσουν την πρόκληση να μπορούν να βρουν τροφή και νερό και έτσι να μην πεθάνουν από την πείνα, αλλά πρέπει επίσης να είναι προσεκτικά όταν περπατούν σε μέρη που μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Και είναι ότι καθώς τα σκυλιά βγαίνουν στους δρόμους, πολλές φορές μπορεί να βρεθούν σε δρόμους, αυτοκινητόδρομους ή αρδευτικά κανάλια, που αποτελούν κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Πολλά κουτάβια τη στιγμή που χάνονται και δεν γνωρίζουν την περιοχή όπου πηγαίνουν, μπορεί να καταλήξουν σε καταστάσεις κινδύνου και ατυχήματος, όπως συνέβη σε έναν σκύλο στην Πόλη του Μεξικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επίσημο Twitter της Γραμματείας Ασφάλειας του Πολίτη της Πόλης του Μεξικού, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή η περίπτωση ενός κουταβιού που έπεσε σε χαράδρα και δεν κατάφερε να βγει.

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η χαράδρα ήταν πολύ ψηλά, έτσι το κουτάβι σώθηκε από θαύμα από το θάνατο ως αποτέλεσμα της πτώσης.

Όπως εξήγησαν οι αρχές, οι αστυνομικοί της Ταξιαρχίας Επιτήρησης Ζώων έλαβαν κλήση από περαστικό που είδε το κουτάβι στο βάθος της χαράδρας να προσπαθεί να βγει έξω. Ωστόσο, επειδή το κουτάβι ήταν τόσο μικρό, δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει.

Η χαράδρα ήταν περίπου 30 μέτρα βάθος και είχε μπάζα, σκουπίδια και συντρίμμια, γεγονός που δυσκόλευε το κουτάβι να βγει από το μέρος.

Όταν έφτασαν τα στρατεύματα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ένα ειδικό εργαλείο για να κατέβουν και να βγάλουν το κουτάβι έξω. Οι ελιγμοί διάσωσης ήταν επιτυχείς και οι αστυνομικοί κατάφεραν να πλησιάσουν το κουτάβι για να το φροντίσουν και να το καθησυχάσουν μετά το τραυματικό του ατύχημα.

Οι αρχές συνειδητοποίησαν ότι το κουτάβι ήταν αδέσποτο, αφού δεν είχε κολάρο. Έτσι ο πολίτης που κατήγγειλε το περιστατικό αποφάσισε να υιοθετήσει το κουτάβι και να το πάει σε κτηνίατρο για να εξεταστεί.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό