Αστυνομικός Σκύλος Μαχαιρώθηκε εν ώρα Καθήκοντος και ο Simon Cowell Παλεύει με Δάκρυα στο BGT

Ο Finn, ένας 9χρονος Γερμανός Ποιμενικός πρώην αστυνομικός σκύλος, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Britain’s Got Talent με τον χειριστή του, Dave Wardell, γράφει ilovemydogsomuch

Ενθουσίασαν το κοινό και τους κριτές με κάποια σοβαρή δεξιότητες ανάγνωσης μυαλού, αλλά ήταν η απίστευτη ιστορία τους που έκανε τους πάντες να κλάψουν!

Μόλις μήνες πριν, ο Dave αντιμετώπιζε έναν ένοπλο ύποπτο, όταν ο ύποπτος επιτέθηκε ξαφνικά στον Ντέιβ με μια λεπίδα 10 ιντσών. Ο γενναίος Φινλανδός θωράκισε ενστικτωδώς τον Ντέιβ και κατέληξε να μαχαιρωθεί στο στήθος και το κεφάλι του.

Ο Ντέιβ πέρασε χειροπέδες στον ύποπτο και όρμησε τον ετοιμοθάνατο Φινλανδό στο ER. Ένας από τους πνεύμονες του Φιν τρυπήθηκε, αλλά η καρδιά του ήταν άθικτη. Οι γιατροί τον πήραν για επείγουσα χειρουργική επέμβαση και τελικά κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή! βοηθήματα και μηχανήματα. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο ανάρρωσης, ο Φιν επέστρεψε στους δρόμους, πολεμώντας το έγκλημα και σώζοντας την κατάσταση. Τελικά, αποσύρθηκε και ο Ντέιβ τον πήγε σπίτι του για να ζήσει άνετα ως οικογενειακός του σκύλος!

Για να ευχαριστήσει τον καλύτερό του φίλο, ο Ντέιβ αγωνίστηκε για ο νόμος του Φιν», που πιέζει για σκληρότερες τιμωρίες για τον τραυματισμό των σκύλων υπηρεσίας. Δεν είναι περίεργο που ο Σάιμον με δακρυσμένα μάτια έκανε μια ιδιαίτερη χειρονομία σε αυτό το ζευγάρι μετά την πράξη. Τώρα που ο Finn συνταξιοδοτείται, είμαστε βέβαιοι ότι θα μάθει πολλά ακόμα συγκλονιστικά κόλπα για να μας κρατήσουν όλους έκπληκτους!

Κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο για να παρακολουθήσετε τον Finn και τον Dave να αφήνουν τους πάντες να κλαίνε με τα μάτια τους. η συναισθηματική τους ιστορία!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό